Zübeyde Hanım Konukevi tadilata alındı

Zübeyde Hanım Konukevi tadilata alındı
Yenimahalle Belediyesi’nin, şehir dışından Onkoloji Hastanesi’ne gelen ve kalacak yeri olmayan hasta ve yakınları için 2014 yılında inşa ettiği Zübeyde Hanım Konukevi tadilata alındı.

Ankara’da Yenimahalle Belediyesi tarafından, Onkoloji Hastanesi’ne gelen ve kalacak yeri olmayan hasta ve yakınları için 2014 yılında inşa edilen Zübeyde Hanım Konukevi tadilata alındı. 10 yıldır hizmet veren konukevi baştan sona yenilendikten sonra yeniden hasta ve yakınlarının kullanımına sunulacak.

10 YILDIR HİZMETTE

Yenimahalle Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Zübeyde Hanım Konukevi’nde şehir dışından Onkoloji Hastanesi’ne gelen hasta ve hasta yakınlarını misafir ediyor.

zubeyde-hanim.jpg

Ankara’nın tek kanser hastanesi olan Onkoloji Hastanesi yanında yer alan Belediye Konukevi, uzun süren tedavi sürecinde Ankara dışından gelen hasta ve yakınlarının kalacak yer sorununa çözüm sunuyor.

4 bin 600 metrekare alan üzerine konumlandırılan Zübeyde Hanım Konukevi, 2014 yılından bu yana yüzbinlerce hasta ve hasta yakınına hizmet verdi.

zubeyde-hanim-konukevi.jpg

FETHİ YAŞAR’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Zübeyde Hanım Konukevi, Yenimahalle Belediyesi tarafından tadilata alındı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuyla ilgili olarak x hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

BANKLARDA YATANLARI DÜŞÜNÜP, UYUYAMAZDIM

Fethi Yaşar konukevini hangi duygularla açtıklarını anlatırken, şunları kaydetti: “Onkoloji Hastanesi’ne her gittiğimde, önünden her geçtiğimde içim burkulurdu. Banklarda, hastane bahçesinde, yol kenarlarında günlerce yatan, çadır kuran aileleri görürdüm. Gece o insanları düşünüp uyuyamazdım. Belediye Başkanı olduğumda en çok Zübeyde Hanım Konukevimizi açtığımızda mutlu oldum. Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hastalar ve yakınları için inşa ettiğimiz konukevimiz, Yenimahalle'ye kazandırdığımız en hayırlı eserimiz.”

Fethi Yaşar ardından da, Zübeyde Hanım Konukevi’ndeki tadilatı en kısa sürede tamamlayıp, yeniden vatandaşların kullanımına sunacaklarını kaydetti.

KAPSAMLI TADİLAT

Yaşar "Zaman içerisinde yıpranan konukevimizde boya badanadan banyo, tuvaletlerin yenilemesine, zemin fayanslarından elektrik, su tesisatlarına ve bahçe düzenlemesine kadar kapsamlı bir tadilat gerçekleştiriyoruz" bilgisini paylaştı.

zubeyde-hanim-konukevi-tadilat.jpg

60 MİSAFİR ODASI BULUNUYOR

Yenimahalle’de Onkoloji Hastanesi’nin yanında bulunan Zübeyde Hanım Konukevi’nin tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik olmak üzere toplam 60 misafir odası var. Konukevi, 3 öğün yemek servisi yaptığı yemekhanesi, lobisi, TV odası, katlarda ütü, çamaşır yıkama ve kurutma odaları, rehberlik birimi, yönetim birimi, mescidi ve otoparkıyla hizmet veriyor.

zubeyde-hanim-konukevi-3.jpg

HASTA VE YAKINLARINA AÇIK

Şehir dışından Onkoloji Hastanesi’ne gelen ve kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınları konukevinden faydalanmak için 0 312 334 34 57 numaralı telefonu arayabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.