Yenimahalle 2024 Kahve Festivali başlıyor

Yenimahalle 2024 Kahve Festivali başlıyor
Yenimahalle’de her yıl düzenlenen kahve festivalinin 2024 takvimi belli oldu. Yenimahalle 2024 Kahve Festivali 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirilecek. Festivalde 4 sanatçı konser verecek.

Ankara Yenimahalle’de her yıl düzenlenen kahve festivalinin 2024 takvimi belli oldu. Yenimahalle 2024 Kahve Festivali 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Fethi Yaşar yönetimindeki Yenimahalle Belediyesi tarafından 3 yıldır organize edilen kahve festivalinin bu yıl 4.’sü düzenleniyor.

Belediye’den yapılan duyuruda, 2024 Kahve Festivali’nin bu yıl 3-4 Ağustos tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkında gerçekleştirileceği bildirildi.

yenimahalle-kahve-festivali-alis-veris.jpg

Duyuruda “Kahve Festivalimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi. Festivalin 3 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00’da ziyarete açılacağı ifade edildi.

KAHVE VE KONSER BİR ARADA

Çok sayıda tanınmış kafenin yanı sıra LÖSEV’in de desteklediği Yenimahalle Kahve Festivali’nde çeşit çeşit kahvelerin sunumları yapılacak, Pırılay Pekpak, Coşkun Koyuncu, Sezen Yurtsever ve Cem Özbek konser verecek. Festivalde katılımcılar çeşit çeşit kahvelerden tadabilecek, satın alabilecek.


İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.