Mamak Belediyesi esnafa destek için düğmeye bastı

Mamak Belediyesi esnafa destek için düğmeye bastı
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim çalışmaları sırasında esnafa verdiği destek sözünü tutmak için çalışmalara başladı. Meclis toplantısında esnafın sorunları ve ihtiyaçları için projeler oluşturulması kabul edildi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim döneminde esnafa verdiği destek sözünü yerine getirme adına harekete geçti. Belediye Meclis Toplantısı’nda esnafların sorunları ve ihtiyaçları için projeler oluşturulması kararlaştırıldı. Alınan kararlar doğrultusunda, esnafa daha iyi hizmet sunmak amacıyla eğitim programları, finansal yardımlar ve altyapı iyileştirmeleri gibi somut adımlar atılması bekleniyor.

NE DEMİŞTİ?

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim propaganda döneminde gerçekleştirdiği kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ilçe için yapacağı projelerden bahsetmişti. Şahin’in bahsettiği projeler arasında Mamak esnafının dertlerinin çözüleceği ve gerekli projeler ile destek olunacağı da bulunuyordu.

SOMUT ADIMLAR ATILACAK

Mamak Belediye Meclisi’nde alınan kararlar doğrultusunda, Mamaklı esnafın ihtiyaçları belirlenerek, onlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışmalar yapılacak. Bu girişimler, esnafın günlük işleyişini kolaylaştırmak ve ekonomik olarak desteklemek amacıyla çeşitli eğitim programları, finansal yardımlar ve altyapı iyileştirmeleri gibi somut adımları içerecek.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Mamak Belediyesi resmi hesabı ilgili haberi X platformunda yaptığı paylaşım ile duyurdu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Mamak Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı toplantısının 4. Birleşimi, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan Başkanlığında gerçekleşti.Alınan kararlar doğrultusunda Mamaklı esnafların ihtiyaçları belirlenerek, esnafa daha iyi hizmet sunmak için çalışmalar yapılacak.”

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.