Şahin duyurdu: Mamak'a drift pisti yapılacak

Şahin duyurdu: Mamak'a drift pisti yapılacak
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den Mamak'a drift müjde geldi. Şahin, ilçeye drift pisti yapacaklarını söyledi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada projelerini anlatarak “Şu anda sistemimizi oturtmaya çalışıyoruz. Sistemimiz oturduğunda çok güzel projelerimiz olacak. Sosyal projelere ağırlık vereceğiz” dedi.

veli-gunduz-sahin.jpg

SOSYAL PROJELER YAPILACAK

Mamak’ta daha çok sosyal projelere önem verdiklerini söyleyen Başkan Veli Gündüz Şahin "Sosyal projelere daha çok önem vereceğiz. Mansur Bey’in de dediği gibi önce insan diyoruz. Sürekli betona yatırım yapmak yerine vatandaşlarımızın faydasına olacak projelere ağırlık vereceğiz. Güzel hizmeti kim yapmışsa Allah razı olsun. Bizim için önemli olan vatandaşa hizmet. Bizim de bu dönemimizde yapacağımız projeler vatandaşlara yönelik olacak" açıklamasında bulundu.

dirift-alani.jpg

MAMAK’A DRİFT ALANI YAPILACAK

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede bir drift pistine ihtiyaç olduğunu belirterek, “Gençlerimiz ile sokaklarda konuşuyoruz, bir drift alanı istiyorlar. Bu işi sokaklarda tehlike saçarak değil güvenli bir alanda yapmaları için drift pisti yapacağız. Başkan yardımcımız Uğur Bey bu konu ile yakından ilgileniyor. Bir kere yap tam yap mantığı ile kaliteli bir pist yapacağız” dedi.

mamak-kirsehirliler-veli-gunduz.jpg

KATILIM YOĞUN OLDU

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ata, Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, Kırşehirli dernek başkanları, muhtarlar ve iş insanlarının katıldığı ziyaretin sonunda Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e hediye taktim edildi.

KIRŞEHİRLİLERDEN BİRLİK MESAJI

Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğuna değinen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ata, “Birliğimizi beraberliğimizi pekiştireceğiz. Aramıza nifak sokmayacağız. Sokmaya çalışanlara da izin vermeyeceğiz. Hepimiz aynı toprakların insanlarıyız. Birlik ve beraberlik içinde ayrım yapmadan birbirimize destek olarak çalışacağız. Veli Başkan’a sunduğu projeleri için teşekkür ediyorum. Hizmet eden herkes başımızın tacıdır. Kendisine elimizden geldiği kadar destek olmaya hazırız” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.