Mamaklılar yaz festivalini çok sevdi: Dolup taşıyor

Mamaklılar yaz festivalini çok sevdi: Dolup taşıyor
Mutlu-Ege Millet Bahçesi'nde 31 Mayıs’ta başlayan ve 9 Haziran’da sona erecek olan yaz festivaline Mamaklılar yoğun ilgi gösteriyor. Oturma alanında yer bulamayan vatandaşlar, yeşil alanlardan gösterileri izliyor.

Mamak’taki Mutlu-Ege Millet Bahçesi'nde 31 Mayıs’ta başlayan yaz festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Mamak Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen festivalde mehter, seğmen, dans gösterileri, konserler ve tiyatro oyunları gibi birçok etkinlik düzenleniyor. Oturma alanlarında yer bulamayan vatandaşlar millet bahçesinde bulunan yeşil alanda oturarak gösterileri izliyor. Aileleriyle birlikte festivale akın eden vatandaşlar, stantlardan alışveriş yaparak ve çeşitli gösterileri izleyerek vakit geçiriyor. Çocuklar için özel oyun alanları da bulunan festival toplamda 10 gün sürecek ve 9 Haziran'da sona erecek.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Mamak Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yaz festivaline Mamaklılar adeta akın ediyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte akşam saatlerini değerlendirmek isteyen Mamaklılar soluğu Sosyal Farkındalık Federasyonu tarafından düzenlenen festivalde alıyor. Mamaklılar aileleri ile festival alanına gelerek vakit geçiriyor. Alanda bulunan stantlardan alışveriş yapılabilirken oturma alanlarında da düzenlenen gösteriler izlenebiliyor. Yer bulamayan vatandaşlar ise millet bahçesinin yeşil alanlarında oturarak etkinlikleri izliyor. Toplamda 10 gün sürecek olan festival 9 Haziran’da sona erecek.

HER GÜN ONLARCA ETKİNLİK

Mamak’ta düzenlenen yaz festivali ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatıyor. Mehter gösterileri, seğmen gösterileri, dans gösterileri, konserler, tiyatro oyunları ve bacıerenler gibi etkinliklerin yer aldığı festivalde her gün onlarca etkinlik Mamaklılar ile buluşuyor. Festival alanında yetişkinlerin yanı sıra çocuklar da şişme oyun parkurları, oyun parkı ve trambolin gibi oyuncaklarla eğlenceli vakit geçiriyor. Düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlar sosyalleşme imkanı buluyor.

mamak-festival.jpg

VATANDAŞLAR MEMNUN

Ailesi ile festivale katılan bir vatandaş, “Herkes için bir şeyler düşünülmüş ve organizasyon çok başarılıydı. Ailece çok memnun kaldık. Bu tür şeylerin düzenli hale gelmesini isteriz. Vatandaşların kafa dağıtıp sosyalleşebileceği etkinlikler her zaman düzenlenmeli. Her gün gelmeyi planlıyoruz. Akşam iş stresi ile birlikte eve geliyoruz ve bu stresi atmak için çok önemli bir etkinlik. Düzenleyen herkese çok teşekkür ederiz. Umarım kalıcı olur ve her sene böyle etkinlikler düzenlenir” şeklinde konuştu.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.