Mamak Belediyesi anaokullarına kayıtlar başladı

Mamak Belediyesi anaokullarına kayıtlar başladı
Mamak Belediyesi’ne ait anaokullarında kayıtlar başladı. 1 Temmuz’a kadar kabul edilen kayıtlar ile birlikte başlayan eğitim, 2 Ağustos’ta son bulacak. Anaokulu bulunmayan yerlerde de gezici anaokulu hizmet verecek.

Mamak Belediyesine ait Yuvam Anaokullarında yaz dönemi için kurs kayıtları başladı. Kayıtlar 1 Temmuz’a kadar devam ederken eğitim faaliyetleri de 2 Ağustos’ta son bulacak. Peyami Safa, General Zeki Doğan ve Fahrikorutürk mahallelerinde bulunan anaokulları, çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına uygun hazırlanan yaz programları ile hizmet vermeye başlayacak. Belirtilen anaokulları dışında belediyeye ait gezici anaokulu da yaz boyunca Mamak halkına hizmet vererek anaokulu bulunmayan noktalarda kolaylık sağlayacak.

ÇALIŞAN ANNELERE KOLAYLIK

Mamak Belediyesi'nin anaokulları, çalışan anneler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Uzman kadrolarla hizmet veren bu anaokulları, ebeveynlerin günlük işlerine zaman ayırabilmesini sağlarken, çocuklar için güvenli bir ortam sunuyor. 36 ay ve üzeri ile 4-5 yaş aralığındaki çocukların kayıt yaptırabileceği yaz döneminde, çocuklara eğitici ve eğlenceli bir müfredat sunulacak. Kayıt işlemleri için öğrenci ve ebeveynlerin kimlik fotokopisi ve ikametgâh belgesi yeterli olacak.

HEDEF KEYİFLİ YAZ TATİLİ

Yaz okulu programı, çocukların kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler içeriyor. Jimnastik, halk oyunları, bahçe etkinlikleri ve tarım projeleri gibi aktivitelerle, minikler hem eğlenecek hem de öğrenme fırsatı bulacak. Hafta içi her gün 08.30-17.00 saatleri arasında eğitim verilecek olan yaz okulu, çocuklara keyifli ve öğretici bir yaz tatili sunmayı amaçlıyor.

anaokulu.jpg

GEZİCİ ANAOKULU FIRSATI

Mamak Belediyesi bünyesinde bulunan mobil anaokulu da yaz dönemi için hizmet vermeye başladı. Otobüs içinde sunulan eğitim imkanları ile çocuklar, öğretmenleri eşliğinde eğlenceli ve öğretici vakit geçirecek. 4-5 yaş aralığındaki çocukların kabul edileceği gezici anaokulunda, her gün 11.00-16.00 saatleri arasında hizmet verilecek. Gezici anaokulunun hangi bölgelerde bulunduğu ise Mamak Belediyesine ait internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.