Anneler dikkat: Ankara'da psikolojik destek verilecek

Anneler dikkat: Ankara'da psikolojik destek verilecek
Ankara'da anne ve bebek sağlığı üzerine panel gerçekleştirilecek. AYBÜ'nün ortağı olduğu ve Hollanda Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Doğum Sonrası Dönemde Annelere Psikolojik ve Pedagojik Destek" projesi Altındağ'ta tanıtılacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortağı olduğu ve Hollanda Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "MOTHERCARE-Doğum Sonrası Dönemde Annelere Psikolojik ve Pedagojik Destek" Erasmus KA220 projesi, Altındağ Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek. Tanıtım ve yaygınlaştırma etkinliği, 18 Eylül Çarşamba günü Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleşecek.

UZMAN İSİMLER SUNUM YAPACAK

Toplantının programı kapsamında saat 10.00’da kayıtlar alınacak. Etkinlik Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Doç. Dr. Semih Ceyhan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Protokol konuşmalarını Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu gerçekleştirecek. Projeye genel bir bakış ise Dr. Öğr. Üyesi Melek Mutioğlu Özkesen tarafından sunulacak.

Kahve arasının ardından proje çıktıları Doç. Dr. Esra Kılıç Ceyhan ve Dr. Öğr. Üyesi Musab Talha Akpınar tarafından tanıtılacak. Etkinlik anne ve bebek sağlığı üzerine gerçekleştirilecek panel ile sona erecek.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.