Sincan Park’a mangal için barbekü ve kamelyalar yapılıyor

Sincan Park’a mangal için barbekü ve kamelyalar yapılıyor
Sincan Park’ın kamelya ve barbekü eksikliği gideriliyor. Sincan Park’ta vatandaşlar artık gündüzleri sıcağa maruz kalmayacak ve günün her saati mangal yakabilecek.

Geçtiğimiz Mayıs ayında açılan Sincan Park’ta kamelya ve barbekü olmayışı büyük eksiklik olarak değerlendiriliyordu. Vatandaşlar gündüzleri Sincan Park’ta güneşten korunmakta zorlanıyor, barbekü olmadığından mangal yakamıyordu. Sincan Park’ın kamelya ve barbekü eksikliği gideriliyor.
Sincan Park’ta vatandaşlar artık gündüzleri sıcağa maruz kalmayacak ve günün her saati mangal yakabilecek.

121 ADET BARBEKÜLÜ KAMELYA

Sincan Belediyesi’nin Selahattin Tırın yönetimindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sincan Park’ın bu büyük eksikliğini gidermek için çalışmalara başladı. haberilksayfa’nın edindiği bilgilere göre, belediye tarafından Sincan Park’a 121 adet barbekülü kamelya yerleştirilecek.

kamelya.jpg

Sincan Park için hazırlanan barbekülü kamelyaların yapımı sürüyor. En geç Eylül ayı sonuna kadar barbekülü kamelyaların Sincan Park’a yerleştirilmiş olacağı belirtiliyor. Böylece vatandaşların Sincan Park’ta mangal yakabileceği, semaverde çay pişirebileceği ifade ediliyor.

SİNCAN PARK ÜCRETLİ Mİ?

Bu arada Sincan Park ücretli mi oldu, Sincan Park giriş ücreti ne kadar sorularının cevapları netleşti. Sincan Park artık ücretli. Türkiye'nin en büyük çocuk oyun alanına sahip Sincan Park açıldığı Mayıs ayından bu yana ücretsizdi ama artık değil.

KÜÇÜK 30, BÜYÜK 80 TL

Sincan Belediyesi'nin kararına göre, parka arabalarıyla gelenler otopark ücreti ödeyecek. Küçük araçlar için Sincan Park giriş ücreti 30 büyük araçlar için Sincan Park giriş ücreti ise 80 TL oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.