Sincan Park’ta mangal yakmak yasak mı?

Sincan Park’ta mangal yakmak yasak mı?
Sincan Belediyesi’nin bataklıktan yemyeşil bir bahçeye dönüştürdüğü ve önceki gün resmi açılışı yapılan Sincan Park’ta mangal yakmak yasak mı? Sincan Park’ta ziyaretçiler semaverde çay pişirebilir mi?

Sincan Belediyesi bir süredir üzerinde çalıştığı Sincan Park’ı tamamladı. 300 dönümlük bir alan üzerine kurulan Sincan Park, önceki gün düzenlenen törenle açıldı.

Yeni Sincan Hastanesi’nin yanı başında kurulan ve Ayaş Yolu’ndan girip çıkılabilen Sincan Park’ın kurulduğu alan daha önce bataklıktı. Belediye mülkiyetindeki bu devasa alanı parka dönüştürdü.

Şimdi bölge yemyeşil ve içinde Ankara’nın en büyük çocuk oyun alanlarını barındırıyor.

Cumartesi günü Manga konseriyle yapılan resmi açılışına halkın ilgisi yoğun oldu. Sincan Park’a vatandaşların ilgisi pazar günü de sürdü.

sincan-park-mangal.jpg

KAMELYA NEDEN YOK?

Ancak parkta kamelya olmayışı dikkatlerden kaçmadı. Park yeni ve dikilmiş olan ağaçlar henüz çok küçük olduğundan gün içinde vatandaşlar sıcaktan korunmakta zorlandı. Sincan Park’ta bu gibi parklarda olmazsa olmaz olan mangal yakma yerlerinin olmayışı da merak konusu oldu.

SİNCAN PARK’TA MANGAL YAKMAK YASAK MI?

Vatandaşlar şu soruların cevaplarını aramaya başladı: Sincan Park’ta mangal yakmak yasak mı? Sincan Park’ta ziyaretçiler semaverde çay pişirebilir mi?

Haberilksayfa olarak, ulaştığımız Belediye yetkililerine Sincan Park’ta mangal yakmak yasak mı sorusunun cevabını yönelttik.

Belediye’den edindiğimiz bilgilere göre, park henüz tam olarak tamamlanmış değil. Sincan Park’a ilerleyen günlerde barbekü alanı kurulacak. O zaman vatandaşlar buralarda mangal yakabilecek, çay pişirebilecek. Parka ayrıca fayton yolu kurulması planlanıyor.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.