Sincan Park da film oynatacak

Sincan Park da film oynatacak
Sincan Belediyesi’nin yakın zamanda Başkente kazandırdığı dev rekreasyon alanı Sincan Park da film oynatacak. Sincan Park’ta ilk sinema etkinliği 10 Ağustos Cumartesi günü Ayla filmi ile başlayacak.

Ankara’da Büyükşehir başta olmak üzere pek çok belediye parklarda kurduğu dev ekranlardan milli maçları yayınlamanın yanı sıra, film oynatıyor. Ankara belediyelerinin bu etkinlikleri vatandaştan büyük ilgi görüyor. Sinema etkinliğine, Sincan Belediyesi’nin yakın zamanda Başkente kazandırdığı dev rekreasyon alanı Sincan Park da katıldı.

Murat Ercan yönetimindeki Sincan Belediyesi, Sincan Park’ta açık hava sineması etkinliği düzenliyor.

AYLA İLE BAŞLIYOR

Başkentliler Sincan Park’ta da artık açık havada sinema keyfi yaşayabilecek. Sincan Park’ta ilk sinema etkinliği 10 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Gösterilecek olan ilk film de Ayla olacak.

Belediye x hesabından yaptığı duyuruda, “Açık Hava Sineması keyfi Sincan Park’ta. Ücretsiz açık hava sineması etkinliğimize davetlisiniz” dedi.

SİNCAN’DA YILLARDIR VAR

Sincan Belediyesi açık alanda sinema etkinliğini ilk defa düzenlemiyor. Yıllardır değişik alanlarda “nostalji geceleri” adı altında sinema filmleri oynatılıyor. Açık hava sineması Sincan Park'ta ilk defa kurulmuş olacak.

KAMELYA EKSİKLİĞİ GİDERİLİYOR

Bu arada, Sincan Park’ın kamelya ve barbekü eksikliği gideriliyor. Sincan Park’ta vatandaşlar artık gündüzleri sıcağa maruz kalmayacak ve günün her saati mangal yakabilecek. Sincan Park için hazırlanan barbekülü kamelyaların yapımı sürüyor. En geç Eylül ayı sonuna kadar barbekülü kamelyaların Sincan Park’a yerleştirilmiş olacağı belirtiliyor. Böylece vatandaşların Sincan Park’ta mangal yakabileceği, semaverde çay pişirebileceği ifade ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.