Bugün Ankara’da büyük bir rezalet yaşanacak

Bugün Ankara’da büyük bir rezalet yaşanacak
Ankara Büyükşehir’in 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Gülşen’e konser verdirecek olması tartışma konusu oldu. Gülşen, cinsel içerikli sözleri ile büyük tepki toplayan yeni şarkısını ilk kez bugün Ankara’da seslendirmiş olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamaya hazırlıklarını tamamladı. Başkentte pop ve rock müzik sanatçıları 3 gece arka arkaya sahneye çıkacak.

Kutlamalar 17 Mayıs Cuma günü Gülşen konseriyle başlayacak. Ardından 18 Mayıs Cumartesi günü Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar günü Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenecek olan konserler için saat 16.00'dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

mansur-yavas.jpg

GÖZLER MANSUR YAVAŞ'TA

17 Mayıs akşamında Gülşen’in sahne alacağının açıklanmasıyla beraber gözler Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Mansur Yavaş’a çevrildi.

Yavaş'ın, İmam Hatiplilere yönelik çirkin ifadesinden yargılanarak mahkum olmuş ve cinsel içerikli şarkı sözleriyle tepki toplayan Gülşen'e konser verdirecek olması 31 Mart'ta oylarını aldığı sağ seçmende şaşkınlık oluşturdu.

Gülşen, 9 Mayıs’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çıkaracağı yeni teklinin fragmanını yayınlamış, klipteki müstehcen görüntüler ve şarkı sözlerindeki cinsel mesajlar dolayısıyla büyük tepki çekmişti.

İLK ANKARA’DA SESLENDİRECEK

Gülşen, cinsel içerikli sözleri ile büyük tepki toplayan yeni şarkısını Cuma günü ilk kez Ankara’da seslendirmiş olacak.

gulsen.jpg

TAKİPÇİLERİ İSYAN ETTİ

Ünlü şarkıcının paylaşımının altına gelen bazı yorumlar şöyle;

Melis Derya Soma: “Subliminal, bir kavram olalı böyle rezalet görmedi. Şarkının sözlerinden kinayeleri çıkar, direkt hedefe odaklan ve soyun, sende kurtul biz de kurtulalım.?!”

Sedef: “Seksapalite üzerinden ilerlemeye son vermelisiniz biraz yetti gibi sanki hep aynı şeyler”

Veğır: “Yıllar geçtikçe şarkılarından çok kendini pazarlamanın üzerinde daha çok durmaya başladın. Bu yolu neden seçtiğini bilmiyorum ama insanların senden soğuduğuna yemin edebilirim. Yazık!”

TEPKİ ÇEKEN ŞARKI SÖZLERİ

Gülşen’in Cuma akşamı 17.00’de piyasaya süreceği yeni şarkısı “Bal”ın büyük tepkiyle karşılanan sözleri şöyle:
“Sar, sar, sar, sar beni de
Çal sazın olayım ellerine
Silah aç kurşunlara
Hazırım vur tam yerine”

İMAM HATİPLİLERE HAKARETTEN MAHKUM OLDU

Öte yandan, şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, bir konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, cezası hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevrilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.