Mansur Yavaş kesenin ağzını açtı: Müziğin devleri Ankara’da buluşacak!

Mansur Yavaş kesenin ağzını açtı: Müziğin devleri Ankara’da buluşacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Başkentte pop ve rock müziğin yıldızları 3 gece arka arkaya konser verecek.

Ankara’da belediyelerin 19 Mayıs hazırlıkları sürüyor. Çankaya ve Etimesgut belediyelerinin yanı sıra Büyükşehir de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir dizi konser programı hazırladı.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Başkentte pop ve rock müziğin yıldızları 3 gece arka arkaya müzik ziyafeti verecek.

RİNG OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Kutlamalar, 17 Mayıs Cuma günü Gülşen konseri ile başlayacak.Ardından 18 Mayıs Cumartesi günü Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar günü Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenecek olan konserler için saat 16.00'dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

gulsen-konseri-ankara.jpg

HER YAŞTAN DAVETLİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bmaşkentlileri sevdikleri sanatçılarla buluşturmak için kesenin ağzını açtı. Ankaralıları Unutulmaz bir 19 Mayıs kutlaması bekliyor. ABB etkinliklerin halka ücretsiz sunulacağını ve her yaştan katılımcıya kapılarını açacaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.