Ankara Millet Lokantası örnek oldu: Her ilçeye açılmalı

Ankara Millet Lokantası örnek oldu: Her ilçeye açılmalı
Altındağ Belediyesi tarafından açılan Ankara Millet Lokantası’nda vatandaşa hem ekonomik hem de kaliteli yemek yeme imkânı sunuluyor. Başkentliler Ankara’da her ilçede millet lokantası açılmasını istiyor.

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi’nin Ankara’daki ilçe belediyeleri arasında bir ilke atarak Millet Lokantası açması büyük yankı uyandırdı.

Başkent Millet Bahçesi içerisinde açılan ve 4 çeşit yemeğin 90 TL’ye sunulduğu Ankara Millet Lokantası, Ankaralılarca memnuniyetle karşılandı.

GİDEN MEMNUN

Son dönemde yeme içme sektöründe yaşanan pahalılığın aksine, vatandaşa 90 TL’ye karın doyurma fırsatı sunan Millet Lokantası’na gidenler memnun ayrılırken, henüz gidememiş olanlar biran önce yolunun düşmesini arzuluyor.

millet-lokantasi.jpg

HER İLÇEDE AÇILMALI

Başkentliler “Belediyelerimiz şimdiye kadar neredeydi, neden daha önce açılmadı böyle lokantalar. Veysel Başkan bir ilke imza attı, öncü oldu, teşekkür ediyoruz kendisine. Bu lokanta diğer belediyelere de örnek olmalı, Ankara’nın tüm ilçelerinde bu gibi uygun fiyatlı lokantalar açılmalı” diyor.

FİYAT UYGUN, YEMEKLER KALİTELİ

Konuyla ilgili Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’den de bir açıklama geldi. Ankara'nın cazibe merkezlerinden biri olan Başkent Millet Bahçesi'nde hizmete açılan Millet Lokantası’nda vatandaşa uygun fiyatlı, kaliteli ve besleyici yemekler sunduklarını belirten Veysel Tiryaki, burada dört çeşit yemeğin 90 TL'den satışa sunulduğunu hatırlattı.

HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK

Ankara Millet Lokantası’nın misafirlerine hem ekonomik hem de lezzetli yemek yeme imkânı sağladığını kaydederek “Millet Lokantası, Pazartesi günleri hariç haftanın her günü hizmet veriyor. Tüm Ankaralıları Millet Lokantası'nda birbirinden lezzetli yemekleri deneyimlemeye davet ediyorum” dedi.

Millet Lokantası'nın Ankara'da önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Tiryaki, şunları söyledi: "Uygun fiyatlarla hizmet veren Millet Lokantası'nın Ankaramıza ve Altındağımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesi lokantamıza bekliyoruz."


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.