Ankara’da belediye lokanta açtı: 4 çeşit yemek 90 TL

Ankara’da belediye lokanta açtı: 4 çeşit yemek 90 TL
İstanbul’da açılan belediye lokantaları örnek oluşturdu. Ankara’da da belediye lokanta açtı. 4 çeşit yemek 90 TL’den satılıyor. İşte o belediye lokantası ve adresi:

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul’da Büyükşehir’in açtığı millet lokantaları örnek oluşturdu. Ankara’da da belediye lokanta açtı. 4 çeşit yemek 90 TL’den satılıyor. İşte o belediye lokantası:
Altındağ Belediyesi, Başkent Millet Bahçesi’nde Millet Lokantası açtı.

SADECE PAZARTESİ KAPALI

Belediye’den yapılan duyuruda, Başkentlilerin Millet Lokantası’nda uygun bütçeyle kaliteli ve besleyici yemek yiyebileceği duyuruldu.

Pazartesi hariç diğer 6 gün açık olacak Ankara Millet Lokantası’nda 4 çeşit yemeğin 90 TL olduğu ilan edildi.

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Tüm Ankara'ya müjde... Uygun bütçeyle kaliteli ve besleyici yemek yiyebileceğiniz Altındağ Belediyesi #MilletLokantası açıldı. Başkent Millet Bahçemizde hizmete giren, dört çeşit kaliteli, hijyenik ve besleyici yemeği 90 TL'ye yiyebileceğiniz "Millet Lokantası"na tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Lokantamız ''Pazartesi'' günleri kapalıdır” denildi.

Ankara'da eski hipodrom alanında inşa edilen Başkent Millet Bahçesi, 700 bin metre kare alana sahip bir tesis olarak hizmet veriyor. Ankara Millet Bahçesi'ne özel araçlarla gidilebiliyor. Toplu taşıma araçlarıyla da kolayca ulaşılabiliyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum