Veysel Tiryaki’nin mutlu günü: Oğlu Emre, Asena Pekdemir ile evlendi

Veysel Tiryaki’nin mutlu günü: Oğlu Emre, Asena Pekdemir ile evlendi
Kabine üyeleri ile Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Ergün Atalay gibi eski AK Parti’li bakanlar Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin oğlu Emre Tiryaki’nin nikahında biraraya geldi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin oğlu Emre Tiryaki, Asena Pekdemir ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Veysel Tiryaki kendisi kıydı.

Kabine üyeleri ile Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Ergün Atalay gibi eski AK Parti’li bakanlar Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin oğlu Emre Tiryaki ile Asena Pekdemir'in nikah töreninde biraraya geldi.

Nikah törenine Bülent Arınç’ın yanı sıra Beşir Atalay, Ergün Atalay gibi AK Parti’den ayrılmış ve başka partilerin kuruluşlarında yer almış isimlerin de katılması dikkat çekti.

emre-tiryaki.jpg

Ankara’da gerçekleşen nikah törenine Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Meclis eski Başkanı Bülent Arınç, Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Eski Bakan Nihat Ergün, Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Cahit Güran ve çok sayıda Ankara milletvekili ile STK temsilcisi katıldı.

“EN HEYECANLI ANLARIMDAN BİRİ”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile oğlu Emre Tiryaki'nin nikahını şöyle duyurdu:

“Bir baba olarak belki de en heyecanlı ve mutlu anlarımdan birini bugün yaşadım. Çok kıymetli şahitlerimizin huzurunda, değerli misafirlerimizin teşrifleriyle, oğlum Emre ve kızım Asena'nın nikah akitlerini gerçekleştirdim. Evlatlarımızın izdivaçlarının hayırlı olmasını, bir ömür boyu mutlu olmalarını, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştirmelerini yüce Rabbimden niyaz eder, Pekdemir ve Tiryaki ailesi olarak bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederim.”

ATO BAŞKANI: İKİ CİHAN SAADETİ DİLİYORUM

Nikaha katılan isimler arasında ATO Başkanı Gürsel Baran da vardı. ATO Başkanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
“Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel Tiryaki’nin dünya evine giren kıymetli oğlu Emre Tiryaki ve Asena Pekdemir’in nikah akitlerine şahitlik ettik.

Sayın Tiryaki’nin kıydığı nikahta, AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Efkan Ala, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Fuat Oktay, 22.Dönem TBMM Başkanı Sayın Bülent Arınç, 61. Hükümet Başbakan Yardımcısı Sayın Prof.Dr Beşir Atalay, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Münir Karaloğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Sayın Prof.Dr. Vedat Bilgin, Tarım ve Orman Eski Bakanı Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Ankara Milletvekilleri Sayın Kurtçan Çelebi, Sayın Orhan Yeğin ve Sayın Zeynep Yıldız, Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mehmet Cahit Güran,MÜSİAD Ankara Kurucu Başkanı Sayın Hüdaverdi Çakır, Hak-İş Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan ve ATO Meclis Üyemiz Sayın Erdal İpek ile bir araya geldik. Rabbimden, genç çiftimize iki cihan saadeti diliyor, ailelerimizi tebrik ediyorum.”

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.