AK Partili Belediye Başkanı Faruk Özlü: Sokak hayvanlarının geleceği teminatımız altındadır

AK Partili Belediye Başkanı Faruk Özlü: Sokak hayvanlarının geleceği teminatımız altındadır
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ardından Düzce Belediye Başkanı AK Partili Faruk Özlü de “Sokak hayvanlarının geleceği bizim teminatımız altındadır” dedi.

Günden güne artan köpek terörüne karşı yasayla tedbir alınması gündemde iken, Hükümet kanadından farklı açıklamalar geliyor.

Başıboş köpek terörüne karşı “sahiplenilmiyorsa uyutulsun” formülüyle çözüm üretmeye hazırlanan AK Parti’de farklı sesler çıkıyor.

ŞİMDİ DE DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI

Sağlık Bakanı Faruk Koca’nın yaptığı “Köpeklerin uyutulmasına gönlüm razı değil” açıklamasının ardından, AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’den dikkat çeken bir mesaj geldi.

AK Partili Düzce Belediye Başkanı, eski Bakan Faruk Özlü, köpeklerle poz verip “Sokak hayvanlarının geleceği bizim teminatımız altındadır” dedi.

BİZİM GİBİ ONLARIN DA YAŞAM HAKLARI VAR

Faruk Özlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sokak hayvanlarının geleceği bizim teminatımız altındadır. Bizim gibi onların da yaşam hakları olduğunu unutmuyoruz, Hayvan Konukevi’mizde tedavi, bakım ve rehabilite çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzce’miz her işiyle örnek bir şehirdir” ifadelerini kullandı.

VARANK: DUYGUSAL DEĞİL BİLİMSEL ÇÖZÜM

AK Parti Bursa Milletvekili, eski Bakan Mustafa Varank ise “Annelerin çocuklarını okula korkuyla göndermesine, Yaşlıların yürüyüşe endişeyle çıkmasına, Bir evladımızın dahi kuduza yakalanmasına, Hiçbirimizin gönlü razı değil, asla da gelmez! Halk sağlığı tehlike altındayken, sorumluluk sahibi kişiler olarak, duygusallıkla değil bilimsel ve uygulanabilir çözümlerle hareket etmeliyiz” paylaşımı yaptı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.