Yusuf Dikeç’ten annesiyle ilgili çirkin yorumlara cevap

Yusuf Dikeç’ten annesiyle ilgili çirkin yorumlara cevap
Milli atıcı Yusuf Dikeç, bazı kendini bilmezlerin annesi hakkında yaptığı çirkin yorumlara ilk kez cevap verdi. Dikeç, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı hatırlattı.

2024 Paris Olimpiyatlarında sergilediği rahat tavrıyla tüm dünyada meşhur olan milli atıcı Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından başörtülü olan annesiyle fotoğrafını paylaşmış, bazı kendini bilmezler fotoğrafın altına çirkin yorumlar yazmıştı.

ÇİRKİN YORUMLAR

Yusuf Dikeç’in x hesabından “My Most Precious...” yani “En değerlim” ifadesiyle paylaştığı fotoğrafa "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" şeklinde yorumlarda bulunulmuştu. Başka bazı kendini bilmezler de “sil şunu”, “Avrupa'ya küçük düştük” şeklinde yorumlar yapmıştı.

cirkin-yorumlar.jpg

ZÜBEYDE ANNE’NİN FOTOĞRAFINA BAKSINLAR

Yusuf Dikeç, annesiyle ilgili bu çirkin yorumlara ilk kez cevap verdi. Dikeç “Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar” dedi.
Bu arada, Yusuf Dikeç’in paylaştığı fotoğraf üzerine annesi merak konusu oldu. Yusuf Dikeç annesi kim, Yusuf Dikeç annesi nereli sorularının cevapları aranmaya başladı.

Yusuf Dikeç kimdir? 1 Ocak 1973 Kahramanmaraş doğumlu olan Yusuf Dikeç, Türk emekli jandarma astsubayı ve atıcılık sporcusudur. Jandarma Genel Komutanlığında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş rütbesinde bir askerdir.

Yusuf Dikeç annesi kim? Milli atıcının annesi Hanife Dikeç'tir. Hanife Dikeç 90 yaşında ve memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yaşıyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.