Yusuf Dikeç annesi kim? Yusuf Dikeç annesi nereli?

Yusuf Dikeç annesi kim? Yusuf Dikeç annesi nereli?
Milli atıcının İngilizce olarak “en değerlim” diyerek fotoğrafını paylaştığı annesi merak konusu oldu. Yusuf Dikeç annesi kim, Yusuf Dikeç annesi nereli sorularının cevapları aranıyor.

2024 Paris Olimpiyatlarında sergilediği rahat tavrıyla tüm dünyada meşhur olan milli atıcı Yusuf Dikeç, annesiyle fotoğrafını paylaştı. Dikeç fotoğrafta “My Most Precious...” yani “En değerlim” ifadesini kullandı.

Bazı kendini bilmezler fotoğrafla ilgili çirkin yorumlarda bulundu. Sosyal medyada konu TT olurken, Yusuf Dikeç’in annesi merak edilmeye başlandı. Yusuf Dikeç annesi kim, Yusuf Dikeç annesi nereli sorularının cevapları aranıyor.

Yusuf Dikeç kimdir?

1 Ocak 1973 Kahramanmaraş doğumlu olan Yusuf Dikeç, Türk emekli jandarma astsubayı ve atıcılık sporcusudur. Jandarma Genel Komutanlığında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş rütbesinde bir askerdir.

Yusuf Dikeç annesi kim?

Milli atıcının annesi Hanife Dikeç'tir. Hanife Dikeç 90 yaşında ve memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yaşıyor.

yusuf-dikec-annesi.jpg

"YUSUF İLE GURUR DUYUYORUM"

Anne Hanife Dikeç, oğlunun olimpiyat başarısıyla ilgili "Mutluyum, gururluyum. Oğlum yarışmadan sonra aradı, telefonla görüştük. Yaşlı olduğum için çok konuşamadım. Kızım konuştu. Vatan sağ olsun, milletimiz var olsun Yusuf ile gurur duyuyorum" dedi.

KENDİNİ BİLMEZLER

Bu arada Yusuf Dikeç'in tam bir Anadolu kadını görünümlü annesiyle fotoğrafına bazı kendini bilmezler çirkin yorumlarda bulundu.

yusuf-dikec-annesi-kim-nereli.jpg

Bir sosyal medya medya kullanıcısı, fotoğrafın altına "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" yorumunu yaparak başörtüsünden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Birçok kullanıcı da 'sil şunu', 'Avrupa'ya küçük düştük' gibi yorumlarda bulundu.

Bazı kullanıcılar ise bu çirkin yorumlara tepki gösterdi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.