Roketsan’dan Sinop açıklaması: Kadir Eren Öter görev şehidimizdir

Roketsan’dan Sinop açıklaması: Kadir Eren Öter görev şehidimizdir
Sinop’ta yapılan test atışları sırasında çıkan yangına müdahale ederken uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Ankaralı itfaiye eri Kadir Eren Öter için Roketsan’dan başsağlığı açıklaması geldi.

Roketsan itfaiye eri Kadir Eren Öter’in, Sinop’ta yapılan test atışları sırasında çıkan yangına müdahale ederken uçurumdan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili şirketten başsağlığı açıklaması geldi.

Roketsan’ın x hesabından yapılan açıklamada, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden itfaiye personeli Kadir Eren Öter “görev şehidi” olarak ifade edildi.

Açıklama şöyle:

“Başımız sağ olsun, şirketimizin atışlı test faaliyetleri sırasında yakında bulunan ormanlık alanda ortaya çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekibimizde görevli çalışma arkadaşımız Kadir Eren Öter elim bir kaza geçirmiştir.

Kazanın ilk meydana geldiği andan itibaren şirketimiz ve devletimizin ilgili birimlerince tüm imkanlar seferber edilerek yapılan arama kurtarma faaliyetlerine rağmen Roketsan Ailemizin değerli ferdi Kadir Eren Öter’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Görev şehidimiz Kadir Eren Öter’e Allah’tan rahmet, geride bıraktığı ailesi, sevenleri ve Roketsan Ailemize sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağ olsun.”

BEYPAZARI YASTA

Roketsan personeli Kadir Eren Öter’in görev başında iken talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybetmesi, ailesi, arkadaşları ve tüm Beypazarını üzüntüye boğdu.

beypazari-itfaiye-002.jpg

NİŞAN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Sinop'ta yangına müdahale ederken uçurumdan düşen ve bir gün sonra cansız bedenine ulaşılan Kadir Eren Öter’in Roketsan’da itfaiyeci olarak yeni işe başladığı, sözlü olduğu ve Ağustos ayı sonunda nişanlanacağı, ailelerin bunun hazırlığını yaptığı öğrenildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.