Sinop’ta talihsiz kaza: Yangına müdahale ederken uçurumdan düştü

Sinop’ta talihsiz kaza: Yangına müdahale ederken uçurumdan düştü
Roketsan ekibinin Sinop’ta yaptığı test atışları sırasında akıl almaz bir olay yaşandı. Atış yapılan yerde yangın çıktı. Yangına müdahale eden Roketsan itfaiye eri, uçurumdan düştü. İtfaiyeci Kadir Eren Öter'in cansız bedenine ulaşıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı kuruluşu olan Roketsan ekibinin Sinop’ta yaptığı füze test atışları sırasında akıl almaz bir olay yaşandı. Atış yapılan yerde yangın çıktı. Yangına müdahale eden Roketsan itfaiye eri, uçurumdan düştü. İtfaiyeciyi arama çalışmaları sürüyor.

Olay saat 14.00 sularında Sinop Adabaşı Sis Düdüğü mevkiinde meydana geldi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Ankara’dan giden Roketsan ekibi, burada balistik füze test atışları yapıyordu.

UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Denizden karaya doğru yapılan füze test atışları sırasında otluk alanda yangın meydana geldi. Bu gibi durumlar için hazırlıklı olan Roketsan ekibinden bir itfaiye eri, yangına müdahale etmek istedi. İtfaiyeci bu sırada, uçurumdan aşağı düştü.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uçurumdan düşen itfaiyeciyi arama çalışmaları sürüyor. Ancak henüz itfaiyeciye ulaşılamadığı öğrenildi.

DENİZDE DE ARANIYOR

Karada izine rastlanamayan itfaiyecinin uçurumdan yuvarlanıp, denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerine denizde de botlarla arama çalışması yapıldı.

ANKARA'DAKİ AİLESİNE KAZA HABERİ VERİLDİ

İtfaiye eri Kadir Eren Öter'i arama kurtarma çalışmaları sürerken, Ankara detayı dikkat çekti. Yangına müdahale etmeye çalışırken uçurumdan düşen Kadir Eren Öter adlı Roketsan personeli itfaiye eri Ankaralı çıktı. Kadir Eren Öter’in Beypazarı’nda yaşayan ailesine kaza haberi verildi.

AİLESİ NİŞAN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Kadir Eren Öter’in Roketsan’da itfaiyeci olarak yeni işe başladığı, sözlü olduğu ve nişan hazırlığı yaptığı öğrenildi.

AYNI YER AYNI OLAY

Bu arada, Roketsan ekibinin geçtiğimiz Şubat ayında aynı bölgede test atışları yaptığı ve yine yangın çıktığı basına yansımıştı.

VE ACI HABER GELDİ

İtfaiyeci Kadir Eren Öter'in cansız bedenine ulaşıldı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum