Kaman’da emeklilere bayram müjdesi: Ne alırsan yüzde 20 indirim

Kaman’da emeklilere bayram müjdesi: Ne alırsan yüzde 20 indirim
Kaman’da bir market, emeklilere bayram indirimi yaptı. Bayram boyunca emeklilerin yapacağı alış verişlerde etiket fiyatından yüzde 20 indirim uygulanacak.

Kırşehir Kaman’da bir market, emeklilere bayram indirimi yaptı. Bayram boyunca emeklilerin yapacağı alış verişlerde etiket fiyatından yüzde 20 indirim uygulanacak.

Kaman Sarıuşağı Mahallesi’ndeki Gülen Gross adlı market sosyal medya hesabından, 17 Haziran’dan 30 Haziran’a kadar kampanya yaptığını duyurdu.
Kampanyanın emeklilere özel olduğu belirtildi.

Bu tarihler arasında emeklilerin, Gülen Gross’dan yapacakları alışverişlerde raf etiketi fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.

Market kampanyasını “Emeklilerimize 17 Haziran’dan 30 Haziran’a kadar kampanya. Raf etiketi fiyattan yüzde 20 indirimli olacak” diye duyurdu.

FİYATLARDA DEĞİŞME OLMAYACAK

Gülen Gross Market’ten yapılan duyuruda ayrıca “Ben esnafım Ben bu bayram emekli göremedim Emeklire bayramdan çıkmadan 17 Hazirandan 30 hazirana kadar yüzde 20 indirim her aldıgı üründe yanlış anlaşılmasın fiyatdada degişme olmayacak indirim olacak sigara torba şeker hariç dedim kabul bayramın 2 gününde başlatıyorum bu ayın sonuna kadar emekli her zaman alabilir zarar olsada onlar eski toprak gelen alır gelmeyen kendi bilir etikete bak yüzde 20 indirimli al…” denildi.

Gülen Gross, kampanyaya torba şeker, çay ve sigaranın dahil olmadığını vurguladı.

gulen-gros.jpg

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.