Peçenek Mesire Alanı’nda mutlu son

Peçenek Mesire Alanı’nda mutlu son
Ankaralıların uğrak noktası Peçenek Mesire Alanı’nda mutlu sona ulaşıldı. Altındağ Belediyesi, tadilat nedeniyle kapatılan mesire alanının açılış tarihini duyurdu.

Ankara’da stresten ve gürültüden uzak bir şekilde vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası olan Peçenek Mesire Alanı kapılarını yeniden açıyor.

pecenek-mesire.jpg

Nisan ayında tadilat nedeniyle geçici olarak kapatılan Peçenek Mesire Alanı’nda çalışmalar tamamlandı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mesire alanın 18 Mayıs Cumartesi günü yeniden hizmete açılacağını duyurdu.

Başkan Tiryaki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Göreve geldiğimizde tadilat çalışmalarını hızla başlattığımız Peçenek Mesire Alanımız, yenilenen yüzüyle 18 Mayıs Cumartesi günü tekrar kapılarını açıyor” ifadelerini kullandı.

Ankaralılar başta olmak üzere Altındağlı vatandaşların en çok tercih ettiği noktaların başında gelen 400 dönüm büyüklüğündeki mesire alanında yüzlerce kamelya, barbekü bulunuyor. Mesire alanında çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun parkı, basketbol, voleybol ve futbol sahaları da yer alıyor.

pecenek-mesire-alani.jpg

PEÇENEK MESİRE ALANI’NA NASIL GİDİLİR?

Peçenek Mesire Alanı’na gitmek isteyen vatandaşlar, özel araçları dışında EGO otobüslerini de kullanabilir. 313 hat numaralı Peçenek – Tatlar – Gicik – Sıhhıye Ulus otobüsü ve 315 hat numaralı Kavaklı – Aydıncık – Peçenek – Gicik – Tatlar – Hüseyingazi otobüsüyle ulaşım sağlanabiliyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.