Sincan Park açılıyor: Bu konseri kaçırmayın

Sincan Park açılıyor: Bu konseri kaçırmayın
Sincan Belediyesi tarafından Ankara’ya kazandırılan Sincan Park, konser ve etkinliklerle açılacak. 300 bin metrekare büyüklüğündeki Sincan Park’a açılış dolayısıyla ring seferleri de düzenlenecek. İşte detaylar…

Sincan’ın uzun yıllardır bataklık olarak bulunan bölgesi, Başkente değer katacak bir projeyle önce ıslah edildi ardından Ankaralılara kazandırıldı. Sincan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sincan Park, 18 Mayıs günü açılacak. Çok sayıda etkinlik ve konserin düzenleneceği 300 bin metrekare büyüklüğündeki parka ulaşım için ring seferleri de düzenlenecek. İşte Sincan Park’ta düzenlenecek etkinlikler ve konserin detayları…

sincan-park.jpg

ANKARALILAR MANGA İLE EĞLENECEK

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park’ın açılışında Manga’nın sahne alacağını açıkladı. Ercan, 8 bin metrekare büyüklüğündeki etkinlik alanında düzenlenecek Manga konserinin 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacağını duyurdu. Ercan, Sincan Park’taki etkinliklerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da devam edeceğini söyledi.

Sincan Park’ta çocuklara yönelik etkinlikler, 18 Mayıs ve 19 Mayıs’ta saat 13.00’te başlayacak. Ankara’ya değer katacak parkın açılışına 30 binden fazla Ankaralının katılması bekleniyor.

sincan-park-001.jpg

HER YAŞA HİTAP EDİYOR

Dev park, mesire yerleri, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mescit ve büfeleriyle her yaş grubuna hitap ediyor. Belediye Başkanı Ercan, Sincan Park’ın olağanüstü bir durumda 1 milyon kişinin aynı anda bulunabileceği bir kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

sincan-park-ring.jpg

AÇILIŞA ÖZEL RİNG SEFERLERİ

Sincan Belediyesi, dev parkın açılışına özel her 30 dakikada bir; Yenikent Ek Hizmet Binası önü, Lale Meydanı, Törekent Metro Durağı ve Fatih Metro Durağından ücretsiz ring seferleri düzenleneceğini açıkladı. Ring seferlerinin saat 12.00’de başlayacağı belirtildi.

SİNCAN PARK’A NASIL GİDİLİR?

Sincan Park’a ulaşımın nasıl sağlanacağı da merak edilen konulardan biri. Özel aracıyla parka gitmek isteyen vatandaşların, Ankara Ayaş yolu üzerinden Yenikent girişindeki Necip Fazıl Bulvarı’nı kullanmaları gerekiyor.

Toplu ulaşım ile Sincan Park’a gitmek isteyen vatandaşlar ise OSB-Törekent metro durağında indikten sonra 503-504-548-557 ve 577 hat numaralı EGO otobüsleriyle ulaşım sağlayabilir.

Ayrıca Başkentray’ı kullanacak vatandaşlar, Sincan durağında indikten sonra dolmuş duraklarından Sincan Park’a giden araçlara binebilir.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.