Keçiören çocuk lunaparkı bakım nedeniyle kapatıldı

Keçiören çocuk lunaparkı bakım nedeniyle kapatıldı
Keçiören Belediyesi’nin Çocuk Lunaparkı bakım çalışmaları nedeniyle bir süreliğine kapatıldı.

Mesut Özarslan yönetimindeki Keçiören Belediyesi’nin Çocuk Lunaparkı bakım çalışması nedeniyle bir süreliğine kapatıldı.

Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk lunaparkı, miniklerden büyük ilgi görüyordu. Fatih Caddesi üzerindeki lunapark, ücretsiz hizmet veriyordu. Parkta su kanosu, kanguru, laleli küçük salıncak, atlıkarınca, dönme dolap, gondol ve akülü tren yer alıyor.

Keçiören Çocuk Lunaparkı belediye tarafından bakıma alındı. Bu nedenle lunaparkta hizmete geçici olarak ara verildi. Belediye’den yapılan açıklamada, bakım çalışmalarının ne kadar süreceği, lunaparkın yeniden ne zaman açılacağı konularında herhangi bir bilgi verilmedi.

Açıklamada “Kıymetli Keçiörenli Hemşehrilerimiz; Çocuk lunaparkımızda bakım çalışmaları nedeniyle geçici olarak hizmete ara verilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” demekle yetinildi.

ÇOCUKLARIN UĞRAK ADRESİ

Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk lunaparkı, miniklerden büyük ilgi görüyor. Keçiörenlilerin ve Keçiören dışından gelen ailelerin çocuklarıyla birlikte en sık ziyaret ettiği mekanlardan biri olan lunaparkta 4-12 yaş grubu çocuklar rengarenk oyuncakların keyfini doyasıya çıkarıyor. Lunaparkta su kanosu, kanguru, laleli küçük salıncak, atlıkarınca, dönme dolap, gondol ve akülü tren yer alıyor. İlçedeki Fatih Caddesi üzerinde bulunan lunapark ücretsiz hizmet veriyor.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum