Gölbaşı’nda Başkan vatandaşın sorunlarını dinledi

Gölbaşı’nda Başkan vatandaşın sorunlarını dinledi
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, diğer belediyelere örnek olacak bir uygulamayı hayata geçirdi. Odabaşı, Halk Günü düzenleyip, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, düzenlediği Halk Günü’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP’li Yakup Odabaşı adaylık sürecinde, seçilmesi halinde halkı dinleyip, Gölbaşı’nı vatandaşlarla el ele gönül gönüle yöneteceklerinin sözünü vermişti.

31 Mart 2024 seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, verdiği sözü yerine getirerek Halk Günü düzenlemeye başladı.

gg.jpg

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Halk gününde, vatandaşlar anlatıyor, Başkan Yakup Odabaşı başta olmak üzere diğer belediye yöneticileri dinliyor. Odabaşı Halk günleriyle ilgili yaptığı açıklamada “yüreğimiz gibi belediyemizin kapısı da halkımıza sonuna kadar açık” dedi.

Yakup Odabaşı x hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “#SözVerdiğimizGibi; hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüleyiz. Halk gününde; vatandaşlarımız anlattı, biz dinleyip notlarımızı aldık, çözümlerimizi konuştuk. Dün olduğu gibi bugün de; yüreğimiz gibi belediyemizin kapısı da halkımıza sonuna kadar açık olacak. Daha güzel bir Gölbaşı'nın hep birlikte mümkün olduğunu biliyoruz.”

ggg.jpg

ETİMESGUT’TA ÖMRÜ KISA OLDU

Bu arada, Ankara’daki bir diğer CHP’li Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu’nun seçildikten sonra uygulamaya koyduğu Halk Günleri’nin ömrü çok kısa olmuştu. Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanı seçildikten sonra “belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz” diyerek uygulamaya koyduğu “Halk Günleri”ni birkaç haftadan sonra sonlandırmıştı.

etimesgut-halk-gunleri.jpg

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.