Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu “halk günlerini” sonlandırdı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu “halk günlerini” sonlandırdı
Erdal Beşikçioğlu’nun, Etimesgut Belediye Başkanı seçildikten sonra “belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz” diyerek uygulamaya koyduğu “Halk Günleri”nin ömrü çok kısa oldu. Beşikçioğlu “halk günlerini” sonlandırdı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim kampanyasında sürekli “Hazır mısın? Birlikte yönetmeye?” mesajını vermiş, seçilip göreve başladıktan sonra da ilk iş olarak “Halk Günleri” düzenlemeye başlamıştı. Etimesgut halk günleri sonlandırıldı.

BİRKAÇ HAFTA ANCAK YAPILDI

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen Halk Günleri’nde, Etimesgutlu vatandaşlar sorunlarını doğrudan iletebilme imkanına kavuşmuştu.

Etimesgut Belediyesi olarak, katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve halkla sürekli iletişim halinde olacaklarını belirten Beşikçioğlu, her Salı düzenlenecek Halk Günü buluşmalarında vatandaşların belediyeye gelerek taleplerini iletebileceğini söylüyordu.

etimesgut-halk-gunleri.jpg

İPTALLER BAŞLADI

Birkaç kez gerçekleştirilen Halk Günleri, son haftalarda sürekli iptal ediliyordu. Belediye’den açıklamalar yapılıp, Başkan Erdal Beşikçioğlu’nun iş yoğunluğu nedeniyle Halk Günü’nün iptal edildiği ifade ediliyordu.

VE TÜMDEN SONLANDIRILDI

Ve Etimesgut halk günleri sonlandırıldı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Halk Günleri’ni tümden sonlandırma kararı aldı. Erdal Beşikçioğlu yaptığı açıklamada, Halk Günlerini daha verimli buluşmalar gerçekleştirmek için sonlandırdıklarını söyledi.

Sokak köpeklerini eğitip belediyede bekçi yapacaklarını açıklamasıyla gündemde olan Erdal Beşikçioğlu “Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek ve daha verimli buluşmalar gerçekleştirmek amacıyla Halk Günlerimizi sonlandırma kararı aldık. Artık taleplerinizi yerinde dinlemek, sizleri mahallelerinizde ve hizmet binalarımızda ziyaret etmek için sahada olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.