Çubuk Belediyesi mülkiyetindeki 16 işyerini satılığa çıkardı

Çubuk Belediyesi mülkiyetindeki 16 işyerini satılığa çıkardı
Çubuk Belediyesi, mülkiyetinde olan ve Çubuk Bazarı binasında bulunan 16 işyerini satılığa çıkardı. İşyerlerinin muhammen bedelleri 1 milyon ile 5 milyon TL arasında değişiyor. Satış ihalesi 31 Temmuz’da yapılacak.

Baki Demirbaş yönetimindeki Çubuk Belediyesi, mülkiyetinde olan ve Çubuk Bazarı binasında bulunan 16 işyerini satılığa çıkardı.

İşyerlerinin muhammen bedelleri 1 milyon ile 5 milyon TL arasında değişiyor. Satış ihalesi 31 Temmuz’da yapılacak.

İlan.gov.tr ile Çubuk Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yayınlanan ihale ilanına göre, mülkiyeti Çubuk Belediyesi’ne ait 16 işyeri ihale ile satılacak.

Sözkonusu işyerleri Atatürk Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No:3 adresinde yer alan Çubuk Bazarı binasında bulunuyor.

cubuk-satilik-is-yeri.jpg

Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihale 31.07.2024 tarihinde saat 14:00’te Çubuk Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Encümeni tarafından gerçekleştirilecek.

İhale ile satılacak olan işyerlerinin muhammen bedelleri, büyüklüklerine göre değişiyor. Örneğin 181.35 metre kare büyüklükteki işyerinin tahmini bedeli 5.3 milyon TL olarak ilan edildi. 25.61 metre kare olan işyerinin muhammen bedeli ise 1 milyon 150 bin TL.

Çubuk Belediyesi’nin ihale ile satacağı işyerleri ile muhammen bedellerine dair ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.