Ankara Büyükşehir Ulus İşhanı ve Anafartalar Çarşısı'ndaki dükkanlarını kiraya veriyor

Ankara Büyükşehir Ulus İşhanı ve Anafartalar Çarşısı'ndaki dükkanlarını kiraya veriyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yenilediği Anafartalar Çarşısı ile Ulus İşhanı'ndaki dükkanlarını 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale ile kiraya verilecek dükkanlar için teklifler 1 yıllık muhammen bedel üzerinden alınacak.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, yenilediği Anafartalar Çarşısı ile Ulus İşhanı'ndaki dükkan ve depolarını 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale ile kiraya verilecek dükkanlar ile depolar için teklifler 1 yıllık muhammen bedel üzerinden alınacak.

3.jpg

İHALE 8 AĞUSTOS'TA
İlan.gov.tr'de yayımlanan "kiralık taşınmaz ihalesi" ilanına göre mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Ulus İşhanı ve Anafartalar Çarşısı'ndaki çok sayıda dükkan ile depo 10 yıllığına kiraya verilecek. İhale 8 Ağustos'ta Belediye Hizmet Binası'nda toplanacak Belediye Encümeni'nce yapılacak.

1-001.jpg

YILLIK 27 BİNDEN BAŞLIYOR
Kiraya verilecek dükkan ve depoların 45'i Anafartalar Çarşısı'nda, 22'si Ulus İşhanı'nda bulunuyor. Anafartalar Çarşısı'ndaki dükkanların 1 yıllık kira muhammen bedelleri 27 bin TL ile 90 bin TL arasında değişiyor. Ankara Büyükşehir'den kiralık Ulus İşhanı'ndaki dükkanların muhammen bedelleri (1 yıllık) ise 7 bin TL'den başlıyor, 150 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.