Altındağ Belediyesi’nden çölyak hastalarına gıda desteği

Altındağ Belediyesi’nden çölyak hastalarına gıda desteği
Altındağ Belediyesi, çölyak hastalarının yanında olacağını duyurdu. Altındağ’daki ihtiyaç sahibi çölyak hastalarına düzenli olarak glütensiz gıda desteği yapılacak.

Ankara’da belediyelerin çölyak hastalarına gıda desteği sürüyor. Büyükşehir iştiraki Halk Ekmek glütensiz ürünler üretmeye devam ederken, Gölbaşı ve Etimesgut gibi belediyeler çölyak hastalarına glütensiz gıda desteğinde bulunuyor.

Çölyak hastalarının beslenmelerinde glütensiz gıda tüketmeleri gerekiyor. Ancak glütensiz gıda ürünlerini bulmakta, bulduklarında almakta zorlanabiliyorlar. Çünkü özel üretim oldukları için fiyatları yüksek olabiliyor.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ’NDEN GIDA DESTEĞİ

Bu noktadan hareketle çölyak hastalarına glütensiz gıda desteğinde bulunan belediyelere Altındağ da katıldı. Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi, çölyak hastalarının yanında olacağını duyurdu. Altındağ’daki ihtiyaç sahibi çölyak hastalarına düzenli olarak glütensiz gıda desteği yapılacak.

MÜRACAAT ADRESİ

Bunun için ilçedeki çölyak hastalarının Altındağ Belediyesi Altınay Yardım Birimi’ne müracaatta bulunmaları gerekiyor. Çölyaklılar 0312 507 00 46 nolu telefondan detaylı bilgi edinebilirler.

altin.jpg

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.