Millet lokantalarının ikincisi yolda: Çankaya harekete geçti

Millet lokantalarının ikincisi yolda: Çankaya harekete geçti
Ankara'da her gün çeşit çeşit yemeğin uygun fiyata servis edildiği Millet Lokantası’nın ikincisi yolda. Edinilen bilgilere göre projenin planlaması tamamlandı. Başkentin ikinci Millet Lokantası, Çankaya Belediyesi himayesinde açılacak.

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’na vatandaşlardan gelen yoğun ilginin ardından, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in seçim vaatlerinden olan “Kent Lokantası” için planlamaların tamamlandığı öğrenildi.

Çankaya Belediyesi, Cebeci’de açılacak lokantanın, her gün 4 çeşit yemeğin 90 liraya sunulduğu Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’na benzer bir modelle hayata geçirileceği bilgisini paylaştı.

1-001.jpg

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Altındağ Belediyesi'nin hayata geçirdiği Ankara Millet Lokantası’nda her gün 4 çeşit kaliteli ve besleyici yemek uygun fiyata vatandaşa sunuluyor. Lokanta ile Ankara’da sosyal belediyeciliğe yeni soluk kazandırılırken; vatandaşların beklentisi millet lokantalarının başta Çankaya olmak üzere her ilçeye yayılması yönünde oldu.

4.jpg

ALTINDAĞ’DAKİ GİBİ OLACAK

Belediye yetkilileri açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’na benzer bir modelde olacağını belirterek, lokantanın yerinin Cebeci’de bulunacağını ve projenin planlamasının tamamlandığını söyledi.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in seçim sürecindeki vaadi olan “Kent Lokantası” için yetkililer tarafından tarih veya öngörülen bir süre verilmedi.

2-001.jpg

“İLK İŞ” LOKANTAYDI

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner adaylık sürecinde Çankaya’nın gelir seviyesi yüksek bir ilçe olarak bilinmesine rağmen yaşam kalitesinde düşüş olduğunu vurgulayarak, vatandaşın halk lokantası talebi olduğunu söylemişti.

Başkan Güner, “Özellikle bu yönde bir talepte bulunan Cebeci bölgesinden başlayarak halk lokantalarını hızlıca açmaya başlayacağız. İlk iş bu olacak” ifadelerini kullanmıştı.

ALTINDAĞ’A İLGİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Altındağ Belediyesi Millet Lokantası haftalık menülerle dikkat çekmeye devam ediyor. Zengin ve doyurucu yemek çeşitlerine sahip lokantada her gün yüzlerce kişiye yemek servisi yapılıyor. Lokanta sorumluları zaman zaman vatandaşların yer bulmakta zorlandığını belirtiyor. Lokantada servis edilen fix menü 90 liradan satılıyor. Menüdeki yemeklerden birinin tükenmesi ya da sadece çorba alınmak istenmesi durumunda menünün fiyatı düşürülüyor. İçecek menüsünde su 10, sade soda 20, fanta ve kola 35 liradan satışa sunuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.