EGO duyurdu: Elektronik Ücret Toplama Sistemi yenilendi

EGO duyurdu: Elektronik Ücret Toplama Sistemi yenilendi
EGO, Elektronik Ücret Toplama Sistemi’nin yenilenmesi sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Ankara’da ulaşım hizmeti veren Büyükşehir’e bağlı kurum olan EGO, Elektronik Ücret Toplama Sistemi’nin yenilenmesi sürecinin tamamlandığını duyurdu.

EGO'nun validatörlerde değişikliğe gitmesi nedeniyle metro istasyonlarındaki bakiye yükleme cihazları çalışmıyor, gişe önlerinde uzun kuyruklar oluşuyordu.

YENİLEME TAMAMLANDI

EGO’dan konu hakkında beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamada, yenilenen Elektronik Ücret Toplama Sistemi’nin entegrasyonunun tamamlandığı ve mevcut akıllı ulaşım kartlarının sistemdeki işleyişinin devamının sağlandığı ifade edildi.

3167 VALİDATÖR DEĞİŞTİRİLDİ

Açıklamada ayrıca “Yenileme sürecinde toplamda 3167 validatörün değiştirildiği, 906 adet sürücü kontrol panelinin devreye alındığı ve 100 adet mevcut kioskun ise yeni sisteme entegre edilerek hizmet vermeye başladığı" bildirildi.

EGO’dan yapılan açıklamada “Hali hazırda aktif olarak faaliyet gösteren 120 adet bayi sayısı ise her geçen gün artırılmaktadır. Yenilenen Elektronik Ücret Toplama Sistemi’nin getirdiği teknolojik yenilikler ile vatandaşlarımıza kullanım kolaylığı ve güvenli yolculuk imkanı sağlanacaktır” denildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.