Devlet 1000 TL’ye tüfek satacak

Devlet 1000 TL’ye tüfek satacak
Tarım Orman Bakanlığı’na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Ankara Şube Müdürlüğü, mülkiyeti kendilerine geçen çok sayıda av tüfeğini satışa çıkardı. Pompalı, Havalı ve Yarı Otomatik cinsi av tüfeklerinin satış ihalesi 22 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Ankara Şube Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi, mülkiyeti kendilerine geçen av tüfeklerini ihale ile satacak.

1000 TL'DEN BAŞLIYOR

ilan.gov.tr’de yayımlanan ilana göre, mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfeklerinin satışına dair ihaleler 22 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. İhale ile satılacak Pompalı, Havalı ve Yarı Otomatik cinsi av tüfeklerinin muhammen bedelleri 1000 TL ile 5 bin TL arasında değişiyor.

Örneğin, markası Lazer olan, 41941 seri nolu yarı otomatik av tüfeğinin tahmini bedeli 1000 TL olarak ilan edildi.

tufek-satis-ihalesi.jpg

POMPALI, HAVALI, YARI OTOMATİK

İhale ile satılacak pompalı, yarı otomatik ve havalı cinsi av tüfekleri şu markalardan oluşuyor: Mağnum, Falcon, STOEGER, BORAARMS, DAĞDELEN, SARSILMAZ, HUĞSAN, ÜZÜMLÜ, ATA ARMS, Hatsan, Vural, FERMAN FX-5, BAİKAL, FABARM, Boyka, BARETTA MAĞNUM, VALTER DESİNG.

Açık teklif usulü ile yapılacak satış işlemi 22 Ağustos 2024 tarihinde 9. Bölge Müdürlüğü Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğünce teşekkül edecek komisyon huzurunda gerçekleştirilecek.

BELGE ŞARTI VAR

İhaleye katılmak isteyenler, İlçe Emniyet Müdürlüğünden İhale tarihinden 4 (dört) ay önceki tarih esas alınmak kaydıyla Yivsiz Tüfek Satın Alma Belgesi veya Bayilik Belgesini vermek zorunda.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.