Ankara Bağlıca’da başörtülü kadına saldırı: Sebep hobi bahçesi mi?

Sosyal medyaya düşen başörtülü kadına saldırı videosundaki kişiler hakkında işlem başlatılırken, Ankara Bağlıca’da yaşanan kavganın hobi bahçesi yüzünden çıktığı belirtildi.

Sosyal medyaya düşen ve büyük tepki çeken “başörtülü kadına saldırı” videosundaki olayın detayları ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan başörtülü kadına saldırı olayının Ankara ilçesi Etimesgut’un Bağlıca Mahallesi’nde yaşandığı öğrenildi.

BAHÇE YÜZÜNDEN Mİ?

Bağlıca Mahallesi, hobi bahçeli siteleriyle ünlü bir muhit. Bölgede pek çok sitenin içerisinde her daireye özel hobi bahçesi bulunuyor.

Sosyal medyada büyük tartışma çıkaran başörtülü kadına saldırı videosundaki olayın Bağlıca’da yaşandığı ortaya çıktı. Nitekim videoda binaların yanı sıra hobi bahçeleri görülüyor. Kavganın da komşular arasındaki hobi bahçesi tartışmasının büyümesiyle yaşandığı ifade ediliyor.

AĞIR HAKARETLERDE BULUNUYOR

Videoda bir kadın başörtülü başka bir kadına “sizden midem bulanıyor” şeklinde hakaretlerde bulunuyor, elindeki keserle saldırmaya yelteniyor. Bunu yapamayınca kadının başörtüsünü tutup çekiyor. Arkasından gelen bir erkeğin kendisini çekip ayırmasının ardından da elindeki keseri hobi bahçesindeki bitkilere fırlatıyor.

VALİLİK: TAHKİKAT BAŞLATILDI

Bu arada, olaydaki kişilerle hakkında adli işlem başlatıldığı açıklandı. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada "Sosyal medyada da yer alan, İlimiz Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi’nde komşular arasında gerçekleşen sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası ile ilgili konu ve sorumluları adli mercilere intikal ettirilmiş olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Savcılığınca yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.