Ankara'da yolcuya şiddet uygulayan EGO şoförü için idari işlem başlatıldı

Ankara'da yolcuya şiddet uygulayan EGO şoförü için idari işlem başlatıldı
Ankara'da Protokol Yolu üzerinde seyreden bir EGO otobüsünde yaşanan şiddet olayı sonrası EGO'dan açıklama geldi. Şiddet uyguladığı kamera kaydı ile kesinleşen şoför hakkında idari işlem başlatıldığı öğrenildi.

Ankara'da Protokol Yolu üzerinde seyreden bir EGO otobüsünde yaşanan tartışma fiziksel müdahale ile sonuçlandı. Olay dün EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 438 numaralı hattaki otobüste gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre yaşlı bir yolcu otobüsten inmek için düğmeye bastı ancak otobüs sol şeritte olduğundan durakta duramadı. Bunun üzerine otobüste bulunan orta yaşlı bir başka yolcu, "Amca inecekti" diyerek şoföre seslendi. Şoför Mehmet Özkan'ın bu uyarıya "Sana ne, sen avukat mısın?" şeklinde sert bir yanıt verdiği, yolcunun ise "Tamam o zaman, ben ineceğim, dur" demesi üzerine olayın büyüdüğü öğrenildi. Şoför yolcuyu darp ederek otobüsten indirdi.

1.jpg

EGO AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan olay sonrasında EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayın kayıtlara geçtiği ve ilgili şoför hakkında idari işlem başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "438 numaralı hatta görev yapan 07-401 kod numaralı aracın şoförü, sicil numarası 310 olan Mehmet Özkan’ın, yaşlı bir yolcu ile tartıştığı ve ardından yolcuya fiziksel müdahalede bulunduğu kayıtlardan tespit edilmiştir. Bu üzücü olayla ilgili olarak şoför hakkında derhal rapor hazırlanmış olup, idari işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.