Altındağ’a dev itfaiye için kollar sıvandı: Mansur Yavaş ihaleye çıkıyor

Altındağ’a dev itfaiye için kollar sıvandı: Mansur Yavaş ihaleye çıkıyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Karacaviran Mahallesi’nde 816 metrekare alana yapacağı yeni itfaiye binası için ihaleye çıkıyor. İhaleye yalnızca TC vatandaşları teklif verebilecek.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Karacaviran Mahallesi’nde 816 m² alana yapacağı yeni itfaiye binası için ihaleye çıkıyor. Etkinlikte yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları teklif verebilecek.

Satım işlemi Karacaviran Mahallesi, 70014 ada 1 parselde, açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin, sadece fiyat esasına göre belirleneceği duyuruldu. İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek.

150 GÜN GEÇERLİ

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebiliyor. Tekliflerin e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilmesi gerekiyor. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecek. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 gün olacak.

3 İSTASYON, 25 MÜFREZE VE 18 AMİRLİK

Ankara’da faal olarak hizmet veren 3 adet itfaiye istasyonu bulunuyor. Bunlar Burç Mahallesi Piri Caddesi’nde bulunan Şentepe İtfaiye İstasyonu, Saray Mh. Keresteciler Sanayi Sitesi içerisindeki Keresteciler İtfaiye İstasyonu ve Konya Yolu 45. Kilometredeki Ahiboz İtfaiye İstasyonu. Başkentte istasyonlar dışında 25 itfaiye müfrezesi ve 18 itfaiye müdahale amirliği aktif olarak görev yapıyor.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.