Sincan Park, ücretli mi? Sincan Park'a giriş ücreti ne kadar?

Halkın büyük ilgi gösterdiği Sincan Park ücretli mi oldu? Sincan Park'a giriş ücreti ne kadar? Sincan Park'ta mangal yakmak yasak mı?

Murat Ercan yönetimindeki Sincan Belediyesi’nin Ayaş Yolu kenarındaki bataklık alanda kurduğu Sincan Park, halktan büyük ilgi görüyor.
Mayıs ayında açılan ve büyük rağbet gören Sincan Park'la ilgili halkı üzecek bir karar alındı. Sincan Park ücretli mi oldu? Sincan Park'a giriş ücreti ne kadar? Sincan Park'ta mangal yakmak yasak mı?

BATAKLIKTI

Sincan Belediyesi, Fatih'te Ayaş Yolu kenarındaki 300 dönümlük bataklık alanı parka dönüştürmüş, Sincan Park adı verilen dev yeşil alan geçtiğimiz Mayıs ayında açılmıştı. Park o günden bu yana özellikle hafta sonları halktan büyük ilgi görüyor. EURO 2024 Türkiye maçları, parkta kurulan dev ekrandan yayınlanmış, yeşil alandaki yoğunluk katlanmıştı.

MANGAL YAKMAK YASAK MI?

Yeşilliği ve dev oyun parkı ile aileler ve çocukların tercih ettiği Sincan Park'ta mangal yakmak ise Temmuz 2024 tarihi itibariyle mümkün değil. Çünkü mangal yerleri henüz yapılmış değil. Belediye parka ilerleyen tarihlerde parka barbeküler yapmayı planlıyor. Henüz barbeküler yapılmamış olduğundan Sincan Park'ta mangal yakmak, semaverde çay pişirmek şuan için mümkün değil.

SİNCAN PARK ÜCRETLİ Mİ?

Sincan Park'la ilgili bu eksikliğin giderilmesi beklenirken, halkı üzecek bir karar alındı. Sincan Park ücretli mi oldu? Sincan Park giriş ücreti ne kadar?

Evet park ücretli oldu. Türkiye'nin en büyük çocuk oyun alanına sahip olan Sincan Park açıldığı Mayıs ayından bu yana ücretsizdi ama artık değil.

KÜÇÜK 30, BÜYÜK 80 TL

Sincan Belediyesi'nin kararına göre, parka arabalarıyla gelenler otopark ücreti ödeyecek. Küçük araçlar için Sincan Park giriş ücreti 30 büyük araçlar için Sincan Park giriş ücreti ise 80 TL oldu.

Sincan Park, Sincan'ın Fatih-Yenikent mahallleri sınırında yer alıyor. Ayaş yolu üzerinde Yenikent girişinde askeriyeyi geçince sağ tarafta bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sincan Belediyesi’nden korkutan bilgi işlem hatası

Belediyeler Haberleri