Kayıtlar başlıyor: Sincanlı çocuklar suya dalıyor

Sincan Belediyesi bu yaz da çocuklar için Yüzme Kursu düzenliyor. Sincan’da 7-13 yaş arası çocuklar için düzenlenen Yaz Dönemi Çocuk Yüzme Kursu için kayıtlar başlıyor.

2023-2024 eğitim öğretim döneminin son haftasına girilmesiyle belediyeler, çocuklar için organize ettiği yaz kurslarında gaza bastı.

Sincan Belediyesi bu yaz da çocuklar için Yüzme Kursu düzenliyor. Sincan’da 7-13 yaş arası çocuklar için düzenlenen Yaz Dönemi Çocuk Yüzme Kursu için kayıtlar 11 Haziran'da başlıyor.

11 Haziran’da başlayıp 21 Haziran’da sona erecek yüzme kursuna, Sincan’da ikamet eden 7-17 yaş arasındaki tüm çocuklar başvurabiliyor. Başvurular Sincan Belediyesi internet sitesinden yapılabiliyor.

AYLIK 350 TL ÜCRETİ VAR

3 ay sürmesi planlanan yüzme kursu aylık ücreti ise 350 TL olarak açıklandı. 3 aylık yüzme kursu için aileler Belediyeye çocuk başı 1050 TL ödeme yapmak durumunda.

Murat Ercan yönetimindeki Sincan Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Çocuklar eğlenceye ve öğrenmeye kulaç atsın. Yaz Dönemi Çocuk Yüzme Kursu kayıtlarımız başladı. Eğlenirken öğrenmek ve verimli zaman geçirmek isteyen tüm çocuklarımızı bekliyoruz” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri