Sincan’daki ibretlik yasak aşk cinayetinde kan donduran detay

Sincan’daki ibretlik yasak aşk cinayetinde kan donduran detay
Sincan Malazgirt Mahallesi’nde yaşanan ibretlik yasak aşk cinayetinin perde arkasından kan donduran detaylar çıktı. Koca evine geldiğinde 2 çocuğunun annesi olan eşini bir erkekle yakaladı, deliye döndü ve katliam yaptı.

Başkent’te korkunç bir olay yaşandı; perde arkasından ibretlik bilgiler çıktı. Sincan Malazgirt Mahallesi’nde dün ikindi vakti yaşanan yasak aşk cinayetinin detayları kan dondurdu. Hasan Şimşek’in, birlikte yakaladığı eşi ve sevgilisini öldürdükten sonra doğal gaz borusuna kendini astığı ortaya çıktı.

EŞİNİ AŞĞIYLA YAKALADI; DELİYE DÖNDÜ

İbretlik olay, pazartesi günü ikindi saatlerinde 2 çocuklu Şimşek çiftinin evinde yaşandı. Hasan Şimşek, evine geldiğinde eşi Esma Şimşek’i yasak aşk yaşadığı iddia edilen A.H. ile birlikte yakaladı. Deliye dönen Hasan Şimşek, mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve A.H.’ye saldırdı. Yaşanan arbede sonucunda Esma Şimşek ve aşığı A.H. hayatlarını kaybetti. Hasan Şimşek ise, kendisini doğal gaz borusuna asarak intihar etti.

sincan-cinayet-2.jpg

YASAK AŞK KOMŞU ÇIKTI

Hasan Şimşek’in eşi ile birlikte öldürdüğü Alihan H.’nin aynı apartmanda oturan komşuları olduğu öğrenildi. Şimşek çiftinin 2 çocuğu olduğu ve yakınlarının çocukları yanlarına aldıkları öğrenildi.

AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

Bu arada, olayın ardından Hasan Şimşek’in yakınları ile eşi Esma Şimşek’in yakınları ve yasak aşk Alihan H.’nin yakınları arasında gerilim çıktı. Yakınlar birbirlerini suçlayıp, darp girişiminde bulundu. Özellikle yasak aşk Alihan H.’nin yakınlarına tepki gösterildi. Aileler arasındaki gerilime olay yerindeki polisler müdahale etti.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.