Etimesgut Kent Tiyatrosu oyunculuk sınav sonuçları açıklandı

Etimesgut Belediyesi’nin Kent Tiyatrosu için yaptığı oyunculuk sınavı sonuçları açıklandı. Yüzlerce kişi içinden 306 aday sınavlara katılma hakkı kazanmıştı. 4 aşamalı sınavlar sonucunda 20 kişi başarılı bulunarak Kent Tiyatrosu’na kabul edildi.

Etimesgut Belediyesi’nin kurduğu Kent Tiyatrosu’nun oyuncuları belirlendi. 4 aşamalı sınavlar sonucunda 20 kişi başarılı bulunarak Kent Tiyatrosu’na kabul edildi.

Belediye Kent Tiyatrosu sınavlarına katılmak için yüzlerce kişi başvurmuş, bunlardan 306 kişinin başvurusu kabul edilmişti. Bu adaylar 4 aşamalı sınava tabi tutuldu.

Adaylar Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun da aralarında olduğu jüri üyeleri karşısında performanslarını sergiledi.

20 İSİM BAŞARILI BULUNDU

Dün sona eren sınavlar sonucunda 20 isim başarılı bulunarak, Kent Tiyatrosu’na kabul edildi. 4 erkek, 4 de kadın olmak üzere 8 de yedek oyuncu belirlendi. Belediye, bu isimlerin 10 gün içinde işe başlamaları gerektiğini duyurdu.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi’nden yapılan duyuruda, şu bilgiler verildi: “Toplam dört aşama olarak gerçekleşen sınavda emek veren tüm sanatçılarımıza teşekkür ederiz. Daha önce de belirtildiği gibi gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların sınav sonuçları geçersiz sayılacaktır. Sınav yönergemizde de belirtildiği gibi 10 gün içinde işe başlama şartımız bulunmaktadır. Asil adayların belirlenen sürede başvurmaması ve/veya işe başlama tarihinden itibaren bir yıl içinde işten ayrılması durumunda yedek adaylar kurumumuzca belirtilen sıraya göre çağırılabilecektir. Tebrik eder, Etimesgut Kent Tiyatrosu'na kattığınız ve katacağınız değerler için şimdiden teşekkür ederiz.”

Etimesgut Belediyesi oyunculuk sınavlarını kazanan isimler şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Etimesgut Belediye Meclisi köpekler için toplanıyor
Etimesgut Belediyesi’nden oyuncu adaylarına “tayt” şartı
Etimesgut Kent Tiyatrosu sınavına katılma hakkı kazananlar açıklandı

Belediyeler Haberleri