Etimesgut Belediye Meclisi köpekler için toplanıyor

Etimesgut Belediye Meclisi köpekler için toplanıyor
CHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 31 Temmuz’da Belediye Meclisi’nde köpeklerle ilgili önemli kararlar alacaklarını duyurarak, tüm hayvan severleri toplantıya katılmaya davet etti.

Hemen her gün can alan can yakan başıboş sokak köpeklerine karşı bir dizi tedbir içeren yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ederken, CHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dikkat çeken bir hamlede bulundu.

31 Temmuz günü Belediye Meclisi’nde sokak hayvanları ile ilgili kararlar alacaklarını belirten Erdal Beşikçioğlu, TBMM’deki yasal düzenlemeye karşı çıkan hayvan severleri Belediye’ye davet etti.

erdal-besikcioglu-kopek.jpg

"ÖLDÜREN DEĞİL YAŞATAN KARARLAR ALACAK"

Beşikçioğlu, x hesabından yaptığı çağrıda “Tüm hayvan severleri 31 Temmuz Çarşamba günü Saat 13:30’da Etimesgut Belediye Meclisi’ne davet ediyoruz. Can dostlarımıza sözümüz var. Öldüren değil, yaşatan kararlar için hayvan severler olarak biraraya geliyoruz” dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, hayvan severliğiyle biliniyor. Beşikçioğlu, evinde köpek ve kedileri olduğunu açıklamıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.