Etimesgut Kent Tiyatrosu sınavına katılma hakkı kazananlar açıklandı

Etimesgut Kent Tiyatrosu sınavına katılma hakkı kazananlar açıklandı
Oyuncu Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi tiyatro kuruyor. Oyuncular halk arasından seçiliyor. Etimesgut Kent Tiyatrosu oyunculuğu ile Sahne Amirliği sınavlarına katılma hakkı kazananlar açıklandı.

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi tiyatro kuruyor. Tiyatronun oyuncuları halk arasından seçiliyor. Belediye’nin oyunculuk ve sahne amirliği başvuru süreci sona erdi. Etimesgut Kent Tiyatrosu oyunculuğu ile Sahne Amirliği sınavlarına katılma hakkı kazananlar açıklandı. Şimdi sıra sınavlarda.

306 ADAYIN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Etimesgut Belediyesi’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, başvurular arasından 306 isim Etimesgut Kent Tiyatrosu sınavına katılmaya hak kazandı. Bu isimler belediyenin internet sitesinden ilan edildi.

etimesgut-kent-tiyatrosu-sinav.jpg

4 AŞAMALI SINAVDAN GEÇECEKLER

Sözkonusu 306 aday 4 aşamalı sınavdan geçecek. Oyunculuk sınavının birinci aşaması 24 ve 25 Temmuz tarihlerinde 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. İkinci aşama 26 Temmuz, üçüncü aşama 27 Temmuz ve dördüncü aşama 28 Temmuz’da aynı adreste yapılacak.

SAHNE AMİRLİĞİ’NE 165 ADAY

Sahne Amirliği sınavı için ise 165 ismin başvurusu kabul edildi. Bu isimler 28 Temmuz günü saat 14.00’te sınava tabi tutulacak. Belediye’den yapılan açıklamada, genel ve özel şartları sağlamayan adayların başvurularının geçersiz sayıldığı belirtilerek, bir yanlışlık olduğunu düşünen adayların kendilerine ulaşması istendi. Etimesgut Kent Tiyatrosu ve Sahne Amirliği sınavları için [email protected] meil adresinden bilgi talep edilebileceği ifade edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum