Köpek yüzünden kaybettiği kızının acısına dayanamadı: Barlas Çiğdem vefat etti

Köpek yüzünden kaybettiği kızının acısına dayanamadı: Barlas Çiğdem vefat etti
Mersin’de trafikte önlerine çıkan köpeğe çarpmamaya çalışırken takla atan araçta yaralanarak can veren 12 yaşındaki Ceylin’in babası Barlas Çiğdem, kızının ölümüne dayanamadı…

Köpek terörü can almaya devam ediyor. Mersin’de geçtiğimiz günlerde önlerine çıkan sokak köpeğine çarpmamak için direksiyonu hızlıca kıvırınca takla atan araçta hayatını kaybeden 12 yaşındaki Ceylin Çiğdem’in babası Barlas Çiğdem de vefat etti.

Baba Barlas Çiğdem’in kızının ölümüne dayanamayıp kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

PANÇO BÜLENT’İN OĞLU

Barlas Çiğdem’in Tarsus İdman Yurdu ve Yıldırımspor'un veteran oyuncularından Panço Bülent lakaplı Bülent Çiğdem’in oğlu olduğu öğrenildi.

ceylin-barlas-cigdem.jpg

Tarsus 75.Yıl Kocatepe Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ceylin Çiğdem, 3 hafta önce Silifke'de, yola çıkan başıboş köpeğe çapmamak için yoldan çıkan aracın takla atması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Baba Barlas Çiğdem’in kızının ölümüne dayanamayıp, kalp krizi geçirdiği ifade edildi.

"BU ÖLÜM DEĞİL ZULÜMDÜR"

Başıboş sokak köpeklerine karşı verdiği mücadele ile bilinen Avukat Meltem Zorba, Ceylin ve babasının vefatıyla ilgili paylaşımında "Başıboş köpek sevdasına insanlar ölüyor. Ben anlamıyorum 600 milletvekili bu halkın vekili değil mi? En basit yaşama hakkı için kimi neden ikna etmemiz gerekiyor? Bu ölüm değil zulümdür. Memleketimde zulüm var. Başıboş köpekleri toplayın" dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.