Ankara Pursaklar'da vatandaş perişan: 439 EGO hattı geri dönmeyecek

Ankara Pursaklar'da vatandaş perişan: 439 EGO hattı geri dönmeyecek
Ankara Pursaklar'daki vatandaşı zor durumda bırakan 439 EGO otobüs hattıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Protokol yolunda yapılan çalışma sebebiyle kaldırılan hattın, yol çalışması tamamlanmasına rağmen geri dönmeyeceği belirtildi.

Protokol Yolu üzerinde yapılan çalışmalar nedeniyle Özel Halk Otobüsleri'ne devredilen 439 EGO hattında yeni bir gelişme yaşandı.

EGO Genel Müdürlüğü, 439 ve 440 numaralı hatlarla ilgili yeni bir açıklama yaparak servis planlamasında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu. Açıklamada, 439 numaralı hattın servislerinin, yolcu yoğunluğu ve maksimum fayda sağlanacak şekilde planlandığı belirtildi. Sabah ve akşam saatlerinde yoğunluğu karşılamak amacıyla 140 yolcu kapasiteli körüklü araçlar ve ÖTA (Özel Toplu Taşıma Araçları) koordineli bir şekilde hizmet verdiği, ihtiyaç durumunda servislere hızlı müdahale edileceği ifade edildi.

1-006.jpg

YOL TAMAMLANDI, OTOBÜS GERİ DÖNMEDİ

Hafta içi, cumartesi sabah ve akşam saatlerinde, pazar günleri ise gün boyu 439 numaralı hatta EGO araçlarının ulaşım hizmeti sunduğu vurgulandı. Mevcut servis programında şu an için bir değişiklik yapılmasının planlanmadığı da açıklamada yer aldı. 439 EGO hattı Protokol Yolu'nda başlayan çalışmalar öncesi haftanın 7 günü yoğun bir şekilde hizmet veriyordu.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.