Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç’tan gazilere ziyaret

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç’tan gazilere ziyaret
Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte ilçedeki kahraman gazileri ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte ilçedeki kahraman gazileri ziyaret etti.

1.jpg

ŞEHİTLERE RAHMET, GAZİLERE SIHHAT

Heyet, ilk olarak Gazimiz Fatih Özdemir'i evinde ziyaret ederek, şükranlarını sundu. Ardından Kıbrıs Gazisi Ali Çakır ve Kemal Kamış’a ziyaretlerde bulunuldu. Ziyaretler sırasında Kaymakam Tunç, gazilere sağlıklı ve uzun bir ömür diledi.

Tunç, yaptığı açıklamada, "Devlet ve millet olarak tüm şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı ve sıhhatli bir ömür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.