TSYD Ankara Kupası bugün sahibini bulacak

TSYD Ankara Kupası bugün sahibini bulacak
57’nci Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Kupası, bu akşam Gençlerbirliği-Ankaragücü arasında oynanacak karşılaşmayla sahibini bulacak.

Başkentin en köklü iki camiası Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü, TSYD Ankara Kupası organizasyonu kapsamında bugün saat 19.00’da Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Sezon öncesi kozlarını paylaşacak Ankara’nın güzide kulüpleri, Ankaralılara futbol şöleni yaşatacak.

BİLETLER SATIŞTA

Bu yıl 57’ncisi düzenlenecek TSYD Ankara Kupası karşılaşmasının biletleri satışa çıkmış durumda. Ankaralı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteren karşılaşmanın biletleri ise 100 TL’den başlıyor, 600 TL’ye kadar çıkıyor.

10 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK

2024-2025 sezonunda 1. Lig’de mücadele edecek Gençlerbirliği ve Ankaragücü, bu büyük organizasyon ile birlikte takımlarını tartmış olacak. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe ve Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, bu mücadelede 10 futbolcu değiştirme hakkına sahip olacak ve yeni sezon öncesi takım içi eksikliği takip edebilecek.

TRT SPOR'DAN NAKLEN YAYIN

Şehir dışında bulunan veya Ankara'da olup maça gidemeyen, bu iki takımın renklerine gönül vermiş Ankaralı taraftarlar, karşılaşmayı TRT Spor'dan canlı olarak takip edebilirler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.