Sultanların yarı final maçı Ankara’da parklarda yayınlanacak

Sultanların yarı final maçı Ankara’da parklarda yayınlanacak
Ankara’da Büyükşehir’in yanı sıra Mamak, Gölbaşı, Çankaya, Yenimahalle belediyeleri Türkiye ile İtalya arasında oynanacak yarı final voleybol maçını parklarda dev ekranlardan yayınlayacak.

Ankara’da Büyükşehir başta olmak üzere pek çok belediye Türkiye ile İtalya arasında oynanacak yarı final voleybol maçını dev ekranlardan yayınlamaya hazırlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR: AOÇ PARKI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EURO 2024 karşılaşmalarını olduğu gibi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale çıkan filenin sultanları A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın İtalya ile yapacağı maçı da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’na kurduğu dev ekrandan yayınlayacak.

GÖLBAŞI: ATATÜRK SAHİL PARKI

8 Ağustos Cuma günü Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak maçı, Gölbaşı Belediyesi de Atatürk Sahil Parkı’nda dev ekrandan yayınlayacak. Gölbaşı Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Yarı final maçının heyecanını, Atatürk Sahil Parkı’nda dev ekranda hep beraber yaşamaya davet ediyoruz. Haydi Gölbaşı omuz omuza #FileninSutanları'na destek olalım!” denildi.

sultanlar.jpg

MAMAK: 100. YIL CUMHURİYET MİLLET BAHÇESİ

Mamak Belediyesi ise, Türkiye-İtalya yarı final karşılaşmasını izlemek için Başkentlileri 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne davet etti. Belediye karşılaşmayı burada kurduğu dev ekrandan yayınlayacak.

Belediye’nin x hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi: “Haydi Mamaklılar! Şampiyonluğa doğru heyecanı dorukta yaşamak için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne geliyoruz! Milli Voleybol Takımımızın yarı final maçını büyük bir coşku içinde, dev LED ekranda izlemek için sandalyenizi kapın, dostlarınızı alın, hep birlikte bu tarihi anı paylaşalım!”

ÇANKAYA: İKİ PARKTA BİRDEN

Çankaya Belediyesi de karşılaşmayı Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkı ile Ahlatlıbel Atatürk Parkı'na kurduğu dev ekranlardan yayınlayacak.

YENİMAHALLE: MEYDAN VE PARKTA

Türkiye ile İtalya arasında oynanacak voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak belediyeler arasına da Yenimahalle de katıldı. Yenimahalle Belediyesi filenin sultanlarını Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı ile Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı'nda kurduğu ekranlardan aktaracak.

filenin-sultanlari.jpg

SULTANLARIN KARNESİ

İtalya'ya C Grubu'nun liderlik maçında 3-0 kaybeden kadın voleybol takımımız, bu karşılaşmanın rövanşını almak için parkeye çıkacak.
Grubunda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan milliler, ikinci olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı.
Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Çin'i 3-2 yenerek tarihinde ilk kez yarı finale çıkma başarısı gösterdi.
Milliler, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için mücadele edecek.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.