“Sandalyeni kap gel”: Rakip İtalya mekan AOÇ

“Sandalyeni kap gel”: Rakip İtalya mekan AOÇ
Büyükşehir Belediyesi (ABB), Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı vatandaşlara açık havada ve ücretsiz izleme imkanı sunuyor. Olimpiyatların ilk gününden beri vatandaşları AOÇ’de ağırlayan ABB, İtalya karşılaşması öncesi vatandaşları çiftliğe davet etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği'ne kurduğu dev ekranlarla olimpiyat heyecanını doğanın kucağına taşıdı. Vatandaşlar, kendi sandalyelerini getirerek yeşillikler içinde olimpiyat müsabakalarını izleme fırsatı buluyor. Türk sporcuların Paris'teki mücadelesi Ankara'dan takip edilirken, tüm branşlardaki müsabakalar gün boyu canlı yayınlanıyor. Bu sayede vatandaşlar milli sporculara uzaktan destek olma şansı yakalıyor. Belediye, Euro 2024’te milli gururu başkentlilerle yaşayan ABB, olimpiyatlarda da aynı heyecanı devam ettirdi. 2024 Paris Olimpiyatları’nın ilk gününden beri tüm karşılaşmaları Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ) dev ekrandan yayınlayan belediye, A milli Kadın Voleybol takımımızın bugün saat 21’de oynayacağı yarı final karşılaşmasını hep beraber izlemeye çiftliğe davet etti.

ABB'NİN SPOR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

ABB, daha önce A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2024 maçlarını yayınlayarak büyük beğeni toplamıştı. Şimdi aynı konsept olimpiyatlar için uygulanıyor. Belediye yetkilileri, etkinliğin amacının olimpiyat ruhunu şehre yaymak ve spor sevgisini artırmak olduğunu belirtiyor.

ADRES AOÇ

Büyükşehir Belediyesi’nin başkentli vatandaşlara sunduğu etkinlik Atatürk Orman Çiftliği’nde yapılacak. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın ilk gününden son gününe kadar her gün devam eden etkinlikte bugün ayrı bir heyecan yaşanması bekleniyor. Türkiye’nin İtalya ile oynayacağı yarı final karşılaşması AOÇ’de dev ekranlarda yayınlanacak.

ABB yetkilileri, etkinliğin amacının olimpiyat ruhunu şehre yaymak ve spor sevgisini artırmak olduğunu belirtirken, Atatürk Orman Çiftliği'ndeki bu benzersiz deneyim, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boyunca devam edecek. İşte Paris Olimpiyatları’nda bugün mücadele edecek temsilcilerimiz:

Saat 10.33: Taekwondo – Hatice Kübra İlgün – Kadınlar 49 kilo

Saat 11.25: Atletizm – Emel Dereli – Kadınlar gülle atma eleme

Saat 12.00: Modern pentatlon – Buğra Ünal – Eskrim sıralama turu

Saat 13.13: Taekwondo – Hakan Reçber – Erkekler 68 kilo

Saat 15.30: Modern pentatlon – İlke Özyüksel Mihrioğlu – Eskrim sıralama turu

Saat 20.30: Halter – Muhammed Furkan Özbek – Erkekler 73 kilo

Saat 21.00: Voleybol – Türkiye – İtalya – Kadınlar voleybol yarı final

Saat 23.51: Boks – Hatice Akbaş – Yuan Chang (Çin) – Kadınlar 54 kilo final

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.