İki ismin üzerini çizdi! Gözünü İngiltere’ye dikti

İki ismin üzerini çizdi! Gözünü İngiltere’ye dikti
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de teknik adam Jose Mourinho, iki futbolcuyu kadroda düşünmezken, orta sahaya takviye için İngiltere Championship ekiplerinden Burnley’de forma giyen Sander Berge’yi takımda görmek istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun da takıma katılmasıyla birlikte yeni bir hava yakalayan Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk yolunda Sevilla’nın golcü ismi Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna katarak hücum hattını daha da güçlendirdi.

sander-berge.jpg

GÖZÜNÜ BERGE'YE DİKTİ

Öta yandan, orta saha bölgesinde de yeni isimler görmek isteyen Jose Mourinho, Miha Zajc ve Miguel Crespo’yu takımda görmek istemezken, gözünü İngiltere’nin Burnley takımında forma giyen Sander Berge’ye dikti.

Milliyet’te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Sander Berge için Burnley'e resmi teklifini iletti. Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübün transfer yanıtına göre transfer çalışmalarına yön verecek.

berge.jpg

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Merkez orta saha oyuncusu Berge, ön libero mevkiinde de görev alabiliyor. 20 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunan Norveçli futbolcunun, kulübüyle 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 40 maça çıkan Berge, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist üretti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.