Gençlerbirliği, genç sağ bek Emirhan Ünal'ı transfer etti

Gençlerbirliği, genç sağ bek Emirhan Ünal'ı transfer etti
Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, Almanya'nın Wuppertaler SV takımından 19 yaşındaki sağ bek Emirhan Ünal'ı kadrosuna kattı. Kulüp, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankara kulüplerinden Gençlerbirliği, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, son olarak Almanya 4. Lig ekiplerinden Wuppertaler SV'de forma giyen 19 yaşındaki sağ bek Emirhan Ünal'ı kadrosuna kattı. Başkent ekibi, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

KÖLN ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Futbol kariyerine Almanya'nın tanınmış kulüplerinden 1.FC Köln'ün altyapısında başlayan Emirhan Ünal, son olarak Wuppertaler SV U19 takımında forma giydi. Geçtiğimiz sezonda 24 maça çıkan genç oyuncu, takımına 2 gol atarak katkı sağladı.

"İNCE ELEYİP, SIK DOKUDUK"

Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, transferle ilgili yaptığı açıklamada, kulübün transfer politikasına değindi. Erol, "Bu yıl 20 takımın mücadele edeceği zorlu bir sezon bizi bekliyor. Gençlerbirliği yönetimi olarak bu sezon transfer çalışmalarımız konusunda adeta ince eleyip sık dokuduk" diyerek titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Erol, kulübün transfer stratejisini de açıkladı:

"Kadromuza isim yapmış tecrübeli oyuncuların yanında, gelecek vadeden futbolcuları da kazandırmayı amaçlıyoruz. Emirhan Ünal da 19 yaşında gelecek vadeden yetenekli bir oyuncumuz. Bu tarz genç yetenekleri Gençlerbirliği'ne kazandırdığımız için çok mutluyum."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.