Gençlerbirliği futbolcularından olumlu sonuç aldı

Gençlerbirliği futbolcularından olumlu sonuç aldı
Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları kapsamında futbolcularının antropometrik ölçümlerini gerçekleştirdi. Diyetisyen Doç. Dr. Beril Köse tarafından yapılan ölçümlerde, oyuncuların genel durumunun sezon başı için beklenen düzeyde olduğu belirlendi.

Gençlerbirliği Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonu hazırlıkları çerçevesinde futbolcularının sağlık durumlarını ve fiziksel hazırlık seviyelerini belirlemek amacıyla kapsamlı antropometrik ölçümler gerçekleştirdi.

FUTBOLCULAR BEKLENEN DÜZEYDE

Diyetisyen Doç. Dr. Beril Köse gözetiminde yapılan ölçümlerde, futbolcuların boy, kilo ve deri kıvrım kalınlıkları gibi önemli parametreler değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Gençlerbirliği futbolcularının genel durumunun sezon başı için beklenen düzeyde olduğu tespit edildi.

DERBİ İÇİN GÜNLER KALDI

Bu yıl 57’ncisi düzenlenecek olan TSYD Ankara Kupası’nda Gençlerbirliği, Eryaman Stadı’nda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Başkent derbisi. 2 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da oynanacak.

Recep Karatepe yönetiminde ilk resmi maçına çıkacak olan Kırmızı-Kara, geçen sezon 56’ncısı düzenlenen kupayı yeniden Ankaragücü’ne kaptırmak istemiyor ve derbiyi kazanarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.